evlatce-41 Tugceelanaz baştan beri böyle ama o yüzden sormadım hiç kontrollerde de suyu yeri falan güzel deyinnce yine sormadık☺️doğuma gelince tabiki sağlıkla gelsin önemli olan o ama ilk dopum normal olunca ikince de nasipse öyle olsun istiyor insan sezeryan büyük bir ameliyat sonuçta zorunlu olmadıkça tercih edilmemeli💐
Tugceelanaz evlatce-41 Aklına kötü şeyler getirme arada kendin dürt bazı bebekler sakın oluyor anne karnında ☺️ Evet haklısın kesinlikle bende öyle düşünuyorum
evlatce-41 Tugceelanaz aynen öyle dürtüyorum fakat gerleşme gibi hareketler yapıp uyumaya devam ediyor sanırım☺️
eceeelmn Tugceelanaz 38+6 olduk vallaha hala yalancı sancı falan bile yok 😂ama aşırı heyecanlı bekleyiş bu kadar büyüdüğümüze bugünlere geldiğimize inanamıyorum 🌸 haftaya bebeğimleyim
MeltemZerey 35+2 haftalığım 25.05.2025 sezaryen tarihim nasipse ♥️ artık korkularım tavan son zamanlarda 😅
Nesrnn 37+4 haftalığız normal dogum ıcın uygunuz sancılarımda var ama acılma yok yuruyus yap dedı doktor ama baskı cok var uyku halı var sureklı uyuyorum halsizim bakalım ne zaman gelecek bizim ogluş saglıkla kucağımıza alalım
Dileminiz CerenKim Tabiki normal yada sezeryan fark etmez ❤️ benim aslında merak ettiğim ne zaman tarih veriliyor kaçıncı haftada netleşecek doğum acaba? Sabırsızlanmaya başladım. 😂
danla2711 Rased oy maşallah😂 bizde boğa yok 😂 eşim ve ben başak burcuyuz umarım ikizler olmaz çünkü anlaşamayabiliriz😂
okuyananneeeee Queenhera bende 33+4 de gittim 2000 çıktı ya ne yesem de kilo alsa son 3 hafta moralim çok bozuk
sedabircngz danla2711 ay bende aynı şekilde benim pek bi fikrim yok ama ikizler için sıkıntı diyorlar hayırlısı olsun tabi de bizi ne bekliyor çok merak ediyorum 🤭☺️
danla2711 sedabircngz 😂😂 hayatımda 2 tane ikizler burcuyla uğraşıyorum (biri annem biri görümcemin eşi) bir tane daha ikizler olursa ne yaparım bilmiyorum😂😂
irem41- Tugceelanaz 38+1 olduk bugün 7 Mayıs a gün aldık Allah ın izniyle tam 39 da sezeryan olucam.Rabbim hepimizin evlatlatlarını sağlıkla kavuştursun,hayırlı evlat olsunlar inşAllah🧿Yalancı sancılar da başladı tabii