Plakkafa_ busrademirerol fırın kağıdına sardım saklama kabına koydum onuda tencere dolabına koydum sert hala 😑
busrademirerol Plakkafa_ dik açıyla kesin bi bakın kesiliyorsa olmuştur yarısını kaşıkla alın üzerine az limonla ben salatalım gibi yiyorum ezmiyorum bile öyle dokununca içine göçmez zaten öyle çok göçen de çürüyor
nsdeess5 Muz ve elma olgunlaştırıyor aslında hemen, buzdolabına değil dışarıya alın yanına özellikle elma koyuyorum ben 1 günde olgunlaşıyor genelde
Dilos6 Plakkafa_ ya yok ben de alıyorum 1 hafta bekliyor yine sert yine sert o yüzden artık yumuşağını bulmaya çalışıyorum
Egeber Plakkafa_ dışarıda durunca olgunlaşıyor biz bilerek bazen sert alıyoruz zaman geçtikçe kendi olgunlaşsın diye
Dilos6 Phyloo benim aldıklarım olgunlaşmıyor 1 hafta bekledim mecburen elma gibi kıtır kıtır yemek zorunda kaldım hep
Dilos6 Phyloo buzdolabına koymadım normal dolaba koydum karanlıkta beklettim yine de olmadı o yüzden artık uğraşmamak için yumuşak arıyorum genelde pazarda bulabiliyorum marketlerdeki avakadolar sert genelde
Girlmama Plakkafa_ avokado olduguna emin misin 🤣 artik meyve sebzelerin genleriyle oynandigi icin bir garip oluyorlar
nurssmom Plakkafa_ ben muz ve avakadoyu yağlı kağıda sarıp poşete koydum. Sonrasında bez ekmekliğimin içine koydum 2 günde yumuşadı. Artık çok sert avakado bile olsa alıyorum bu şekilde yumuşatıp yiyorum
Zeynaydin İstanbulda ki bütün avakadolar olgunlaşmıyor, hamileliğimi öğrendiğim günden itibaren alanyadan toplu sipariş veriyorum arada ki fark o kadar belli ki burda ye yiyormuşuz gerçekten çok şaşırdım
Phyloo Dilos6 karanlık değil güneşin gördüğü yerde çabuk olur senin için yumuşak almak daha iyi diğerini beceremiyorsan