melissannesi Kızlar daha önceki gebeliğimdede mide yanmam olmuştu ama bunda sanki su içsem yukarı yukarı geliyor. Ne yapıyorsunuz soda içmekten helak oldum😛😜
Bumah melissannesi melissannesi miğde yanması nasıl oluyor agızda metal tat oluncamı miğde yanması oluyo
Goktug16 melissannesi benimde çok aşırı yanıyor şurup içiyorum o geçiriyor ama bir süre sonra yine başlıyor ne yersem midem yanıyor çok kötü oluyor 5.ayda başlamıştı hala devam ediyor
busra05_ melissannesi gaviskon şurup balım, 34. Haftalarda başladı 36. Haftadayım hala mide yanması var gaviskon şurup yazdı doktorum tek o rahatlatıyor
Sedset Tahin yedim ama o da çok kısa süre idare ediyor doktoruma söyledim şurup ve hap verdi öyle çözüm buldum çok şükür
busra05_ Bumah yedıgın içtiğin şeyler baskı yapıp midende o acı su vs midende baskı yapıp agzına yemek boruna kadar çıktığını hıssetmenız canım
Bumah busra05_ bugun eşimle konuşuyoduk acaba miğde yanması ağzımda oluşan tatmı diye sonra o değildire bağladık konuyu meğersem oymuş 😀
Femay melissannesi soğuk süt iyi geliyo bana ya sanki közün üzerine buz gibi su döküyormuş hissi oluyo
Gamze_2434 Kızlar bende 35 haftadayım aşırı şişmem var kilo alımım normal dikkat ediyordum ufaktan aşırı almadım fakat ayaklarım ellerim aşırı şiş sizde de oluyor mu
nisoom01 melissannesi doktor bana punto diye mide koruyucu ilaç yazdı canım çok fayda etti resmen ağlıyordum mide yanmasından 2 haftadan beri çok şükür ilacın faydasını gördüm doktoruna danışıp alabilirsin