Sedef-12 Burcin__ evet erkek hamileliği sanki hamile değilmişsin gibi rahat geçirtirir etrafımda kim var sa genel olarak böyle halsizlikte kız derler hurafe iştemama 🤗
Burcin__ Sedef-12 evet ben şahsen bu durumu kendim bizzat yaşadığım için hurafe olarak kabul etmiyorum 😅 işimi gücümü yapardım bir hamaratlık vardı iki oğluma da hamileyken. Şimdi cinsiyet belli değil ama bildiğin akşama kadar yatıyorum tembelleştim 😅😅
Sedef-12 Burcin__ belki yine erkek bebektir çünkü diğer oğlanlar yoruyordur sizi hem hamilelik hem çocuk derken apırlaşıyorsunuzdur ☺️
Miray8 Sedef-12 bende kızımda ve oğlumda tek ayırt edici fark sabah bulantısıydı gün içinde ki bulantı ikisinde de oldu ama sabah bulantısı tek kızımda olmuştu
Burcin__ Sedef-12 kız durmuyordum ki ben diğer çocuklarımda herşeyi yapıyordum 😅 bu bi değişik neyin nesi anlam veremedim 😅
bebegimibekliyorum__ Sedef-12 ben baya kusuyordum ilk zamanlar, cildim de kötüleşti erkek bebek bekliyoruz
gezentianne Sedef-12 İkisi de aynıydı diyorum şalgam erkekte de içtim kızda da 😆 İlaydacığım senin yaşın 24′müş gebelik sanırım ilk ikisi kız?? Erkek cinsiyete takmış durumdasın bu kadar takınca olmaz bak söyliyim sağlıklısını dile sadece. Sanırım bir de Almanya’dasın Türkiye’de olsan 12. haftada cimsiyeti öğrenir rahatlardın
Sedef-12 Cinsiyete takmış durumdasınız diyorsunuz gezentianne ben postu açarken bebeğimin erkek olduğunu erkek bebek belirtileri yazın demişim siz herhalde ne konuştuğunuzu bilmiyorsunuz yada postu okumadınız
Egeber Sedef-12 hiç kusmam olmadı hiçbir şeyden tiksinmedim limon aşerirdim başta güzelleşmedim de öyle oğlum oldu
Yazmet Sedef-12 normal de bende asla sivilce olmaz yüzüm gözüm sivilce içinde tatlıdan iğreniyorum midem almiyor koku hassadiyetim çok yüksek arada canm ekşi çekiyor ama bebeğim erkek 😄 yani bana pek uymadı bu aşermeler
Phyloo Sedef-12 kusma cinsiyetle ilgili değil cnm onun dışında kızımda rengım sarardı dudaklarım kabardı kalça çıktı baharatlı ve ekşi yedim hep sıcak basması vardı. Şuan erkek bulantı var mide sorunu var (kızda yoktu bu) yüzüm aynı duruyor üşüyorum canım tatlı istiyor hep ekşi baharatlı yiyemiyorum