babyiscoming_ rahatdur_evladim çoğu şey yazılmış zaten yazılmayanı söyleyeyim.. her sabah bir bardak portakal suyu iç, ve gün içinde bir bardak boza 🫠 benim bebeğim son haftalarda haftada 600-700 gram alıyordu
psymom rahatdur_evladim 14-15 normal diyorlar ama doktor daha iyi bilir tabi, ilk 30 hafta kaç almıştınız
10gamze rahatdur_evladim Oğlumda neler yedim ne kadar özendim normaldi kilosu şuan pek dikkat etmiyorum kilosu boyu önde bence bebeğe bağlı muz badem kaşar ceviz avakado tahin pekmez helvası vs ye onlar kilo aldırır
Cybele5 rahatdur_evladim benim de 35de 2400dü, şimdi 36da 2750 çıktı az mı ya bana doktor bişey demedi normal değil mi kiloları şimdi senin konunu görünce benim de içim rahat etmedi. 40a kadar haftalık 300 alsa 3500 oluyo normal değil mi bu
Elzeminval rahatdur_evladim bulgur yiyebilirsiniz gerçekten güzel aldırıyor ve birce folik asit bulgur yani her yönden iyi
rahatdur_evladim Cybele5 ben aslında çok takmıyorum kiloyu ilk kızım 2400 doğdu ikinci de oğlum 3700 doğdu bu üçüncüde de yersiz yere kafama taktım hakkımızda hayırlısı