rahatdur_evladim 35 haftaligim doğuma kadar direk bebeğime kilo aldıracak yiyecekler nelerdir bebeğim kilosu çok geride Bunu yedim ve fark ettim bebeğime kilo aldırdı dediğiniz neler var lütfen yazın
ibcmom rahatdur_evladim kabak çekirdeği, avokado, muz. İnşallah bol bol kilolansın bebis kaç kiloymus suan
minikkusselim rahatdur_evladim kaşar peynirini beyaz peynir yoğurt muz yulaf kefir .. bende geçen hafta bunlardan bol bol yedim bebeğim bir haftada yaklaşık 400 gram almış
rahatdur_evladim ibcmom teşekkür ederim 2 saat önce doktorun yanındaydım inan aklıma gelmiyor yanlış hatırlamıyorsam 2400 civarı birşey söyledi çok az olduğunu söyledi 😐
ibcmom rahatdur_evladim benim 36 da 2800dü. son haftalarda kilo alımı artıyor diyorlar ya bence seninki de öyle cok az değil doktor biraz abartmış. yegenlerim 2750 doğdu cok sükür sağlıklılar yani kilo cok önemli değil ki icini ferah tut
okuyananneeeee rahatdur_evladim ya bende 33+4 de gittim 2020 gr çıktı doktor normal dedi bana çok az geldi ilk kızım 34. Haftada doğmuştu 1800 gr doktor da bana normal dedi 37+5 gibi doğum olacak . İri bebek beklemeyelim dedi doktor bende minyonum da ama yine de 2800-2900 doğsun istiyorum ya
Sulegull rahatdur_evladim benim bebeğim 1500 kg doğdu ki 2 kg gecmıs sizinki canınızı sıkmayın her bebek farklı bişi olmaz haftası gayet iyi kg alınıyor sınra doğunca
Nurellaaaaaaa1212 rahatdur_evladim tam yağlı süt kaşar peyniri bol kuruyemiş ceviz fındık özellikle. Bir de doktorum kajunun cok kilo aldırdıgını söylemişti yağlı oldugu için