Emiinex Merhaba arkadaşlar Konya’da olup da özel hastaneye gidenler memnun musunuz hangi doktor hangi hastane yazarsanız sevinirim. Doktor arayışındayım 🌸🌸
Esmaaaaaaaaaaa Emiinex ben şimdi şehir hastanesi takipliyim ama ilk 4 5 ay özel Büyükşehir de Hacer hoca ya gidiyordum çok memnun kaldım şimdi de şehir hastanesinde sevcan hocaya gidiyorum ondan da memnunum
Deletedmom_247 Emiinex Medova / Fuat Demir öneririm gerçekten çok iyi bir hoca. Zaten kendisi riskli gebelik ve infertilite dokturu. onun hastasın olmaya karar verdiğinizde de çok ilgiyle takip ediyor sizi. Sıra bulmak çok çok zor maalesef fuat hocaya randevular açıldığı gibi bitiyor hepsi.
Bus-ra590 2Princess1Mom refika selimoğlunu duymuş muydunuz şuan o hastanede değil ama bilginiz var mı doktor nasıldır
Sultansultis 2Princess1Mom Merhaba ben de o doktora gitmeyi düşünüyorum araştırıyorum, epidural ile normal doğum yaptırıyor mu bilginiz var mı
S-nur1 Doktorum klinikte ama doğum için Medicana anlaşmalı Necati özçimen ben memnunum tedaviyle hamile kaldım öneririm
2Princess1Mom Bus-ra590 Adını çok duydum ama gitmek nasip olmadı. Başka şehire gitti diye biliyorum. Hatta burada vardı gittiği şehirde ona giden birisi ama kimdi hatırlayamadım. 😊
zeynep3321 Sonbir12 medovada şuan güncel 55 bin tl doğum paketi ise 90 bin tl. Ben Ayşegül kebapçılara gidiyorum gayette memnunum
Bus-ra590 2Princess1Mom evet çorluda ona gidiyorum bende merak ettim nasıl biliniyor oralar da iyi mi diye 🥹
2Princess1Mom Bus-ra590 Konya’da çok isim yapmış bir doktordu. Kendisinde doğum yapıp memnun kalan arkadaşlarımda var. 😊
Bus-ra590 2Princess1Mom normal doğum mu sezeryan mı acaba arkadaşlarınız bizim burda henüz yeni ama ilgili bir doktor gerçekten
2Princess1Mom Bus-ra590 Normal yapan da var sezaryen yapan da var. 😊 Ben hamile kaldığımda gitmişti Refika hanım. Gitmemiş olsaydı önerilerle onunla takibe başlardım sanırım. 😊 O kadar çok duydum adını çünkü. 🤭
sevasdos Medova Dr. Aysel Kamer’e gidiyorum başından beri ve çok memnunum doktorum çok iyi anlayışlı ama çok kalabalık biraz bekliyorsun. Hastanede doğum paketi var baya mantıklı geldi bize muayene testler doğum nst dahil oluyor
Sultansultis sevasdos medova doğum paketi hakkında bilgi verebilir misiniz ben de gitmeyi düşünüyorum daha randevu bulamadım
sbhtanlrr Konya Medicana da Tuğba Sekmenli Tursun’a gidiyorum. İlgili bir doktor ben memnunum. İlk hamileliğim doğum ücreti ne kadar bilmiyorum ama muayene 1.985₺ şu an.
Ozlemkckkrl Merhabalar bende cinsiyet için özel hastanede bi doktora gitmek istiyorum yarın 14+6 oluyor yani iyi bilen biri olsun istiyorum önerebileceğiniz bir doktor var mı
sbhtanlrr Ozlemkckkrl Tuğba Tursun 8. Hafta da bildi ama erkek çocuğu erken gösterir derler bebeğin de durumuna bağlı bence
Sonbir12 zeynep3321 beim 3 ay kaldi sezeryan istiyorum 55 hin sadece sezeryan ucretimi oluyor ayrica 2 gun yatis verirlerse extra ucret aliniyormu ki
Beyzz24 zeynep3321 bi yanlışınız olabilir mi ya da bu kadar çabuk mu fiyat değişti geçen hafta görüştüğümüzde normal sezaryen fark etmeksizin Medovada doğum ücreti 45 bin₺ doğum paketi her şey dahil 65 bin ₺ dediler.
Pamuk623 zeynep3321 Bende kendısıne takipliyim doğum paketi aldım ve çok da memnunum 36 haftadayız biz sizin kaçınca hafta