Kürtaj olan arkadaşlarıma geçmiş olsun trabzonda oturuyorum 1 tane kızım var 3 yaşında 2. Bebeği düşünüyorduk hamile kaldım 12. Haftalıkken kürtaj oldum boş gebelik geçirdim maalesef kürtajımı yapan genç bir asistandı doktor da değildi ben bunu tabi sonradan öğrendim kürtajı olduktan 1 hafta sonra normal kontrole gittim aslında sadece şikayetim çok aşırı gazımın olması karnımın davul gibi şişmesiydi gariplik vardı ama ben parça kalmış olabileceğini düşünemedim doktor kan istemişti o gün gösteremedim geç çıktığı için yarın gelir gösteririm dedim ertesi günü sonuçlarımı alıp doktora gösterdim ve betamın 5500 lerde olduğunu ve parça kaldığını söyleyip acile gönderdi acilde çok çok iyi bir doktora denk geldim ve şuanda hep o doktora gidiyorum doktor kontrol edip baktığında avuç içi büyüklüğünde parça olduğunu söyledi ve hemen yatış verdi 1 gece kalıp dil altı ve vajinadan o iğrenç ilacı verdiler gece parçayı düşürdüm ve normal sancı çekerek resmen bebek doğuruyormuş gibi tuvalette parçayı düşürdüm ultrasonla alttan bakıldı ve çıkışım verildi evde 3 gün kadar dil altını kullanmaya devam ettim şuanda gebeyim tekrardan 11 haftalık çok şükür bebeğim iyi rabbim nasip etti tekrardan diyeceğim o ki kürtaj olmak evet zor ama bence sadece onun psikolojisini atlatmak çok zor zaten uyutuyorlar hiçbirşey hissetmiyorsun