Zeynep1401 ilk doğumumda 37+2 de nişanım geldi doktoruma mesaj atmıştım nişan olduğunu 3-5 gün içinde doğumun olur evde bekle demişti. Dediği gibi de oldu 37+5 de gece 12 den 3’e kadar sancım tuttu sonra uyumuşum saban 7 de sancı ile uyandım ama böyle aman aman bir sancı değildi belimden gelen ve huzursuz hissettiren bir sancı eşim asker olduğu için gün içinde gelemez diye sabahtan doktora gittim Nts sancın yok açılman 2 cm demişti bende hormonlardan olsa gerek sinirlendim yalan mı söylüyorum sancım var falan diye evime geldim temizliğimi yaptım, pazarımı gördüm, oğlumun kargodan gelen kıyafetleri vardı yıkadım ütüledim ama sancımda var artıyor yani sonra duşa gireyim dedim duşa girdim 1.5 saat duşta uyumuşum orda dinlenmek bana çok iyi geldi akşam 5 buçuk gibi doktorum aradı seni bekliyorum nerdesin diye bende sancım yok dediniz niye geleyim dedim beni korkutmamak için telaş yapmayım diye Nts çıkan sancımı söylememiş neyse akşam 6 da hastaneye yattım gece 11 buçukta doğurdum. Açılmam 4-5 cm olmasına rağmen suyum gelmedi doktorum keseyi patlattı 10 dk içinde açılmam 8 cm olmuşta fazla beklemeden doğum yaptım