Zeynep1401 16.00 gibi muayene oldum açıklık yoktu ama yumuşama vardı rahim ağzında. Regl sancısı gibi başladı bende bir gün önce. Akşam 17 gibi sonra ara ara giderek arttı gece 1 e doğru daha da aralıkları yaklaştı. Artık 4-5 olunca baya baya sancı şeklinde girmeye başladı 7-10 dk lara düştü. Parmak ucu kadar kahverengi lekelenme oldu, sonra çok tuvaletim geldi klozete zor oturdum o anda suyum geldi 6 gibi. Hemen hastaneye gittim 6/7 cm açıklık vardı. Yarım saate kalmadan tam açıklık oldu 10 cm çıktı. Hastaneye girmemle 1 saate doğdu. Yani o sancılar git gide aralıkları azalıp bam bam vuruyor. Anlamam diye korkuyordum ama anlaşılıyor. Şuan bişeyler oluyor diyorsunuz. 38 +1 de doğdu. Yani normalde hareket etmekle, duşa girmekle, yatmakla geçen sancı naparsan yap geçmiyorsa doğum sancısıdır. Totalde 15 saat sürmüş ama 13 buçuk saatini evde geçirdim. Suyum gelince acele etmeyip duş alıp giderim vs diyenler vardı burada , öyle bişi yapsam yolda doğururmuşum. Su gelince 10 dk ya evden çıktım. Herkesin süreci kendine özeldir, içinizden geldiği gibi davranın, gönlünüzden geçen olsun inşallah çok güzel geçer💕