foxeylady etkafa ben ilk yaptıgım ay cok stres olmustum yapmamak daha iyi gibi. Regl düzenliyse zaten aynı zamanlar cıkıyor uygulamayla nerdeyse
foxeylady etkafa pepapp kullandım. 22 si gösteriyordu en koyu gün. Benim 28 gün sürüyor döngüm. 6-7 gün regl. 12-14 gün arası sanırım. 17-20-22 gecesi degerlendirmiştik bu ay.
foxeylady etkafa evet o yuzden detaylı yazdım. Çünkü sizi görüyordum postlarda. Ovulasyonda 20 pikti bu ay.
foxeylady etkafa bir de önceki ay da ovulasyon testi yapmıştım. Onunla ilgili de konu açmıştım. O zaman mesela pik zamanı üst üste her gün denemiştik ama olmadı. Bu sefer 1 gün arayla denedik
foxeylady etkafa pepappte mi çok iyi. En önemli günler zaten. İnşallah olmuştur sizin de. Halsizlik, kırgınlık vs yoksa bence gerçekten burun akıntısı da belirt bazı kişilerde. Araştırdıgımda öyle cıkmıstı. Hormonlardan oluyormus
foxeylady etkafa pepappte zaten ovulasyona göre cıkarıyor bence bende 17-20-22 degerlendirdim ya ovulasyon 20 di pepapp 22 diyordu. Siz de o aralıkları degerlendirmisssiniz zaten
etkafa foxeylady valla bilmiyorum kuzum ya birde geçen ay ben 6 sında adet olmuştum pepap bu ay 4 ü gösteriyor
foxeylady etkafa bence uygulama dogru olabilir. Çünkü sizle tüm günlerimiz arası 3 gün var. Sizin 3 gün once hep. Benim reglim 7 si bu ay. Sizin 4 olabilir