nisaakb Sila_38 gebe okulunda söyledikleri yalancı sancı dinlenince ve sola yatınca hafifler gerçek sancı hafiflemez gitgide artar. Yalancı sancı alt kasıklarda olur gerçek sancı belden kasığa doğru vurur.
Seyda2323 Sila_38 bendede ağrı oluyor. Regli sancısı gibi sancı oluyor. Aşağı doğru baskı hissi oluyor. Bebekte çok hareketli Nstde sancı yok. Doktor vücudun artık doğuma hazırlıyor kendini dedi Zaten haftalık çağırıyor artık Ama için içini yiyorsa bence bi doktora git nstye gir bakalım sancın varmı
Fid26 Benimde bu haftalarda az az oluyordu. Ama çoğu yalancı doğum sancısı oluyormuş. Dinlenince bol su içince geçiyordu. Doktorum gerçek doğum sancıları gittikçe sıklaşır. Dinlenmeyle istirahatle geçmez demişti.
eilf150 Sila_38 benımde oyle sankı idarar cıkmamısım cok sıkısmısım gıbı bı agrı bazende regl agrırı gıbı neden boyle bilmiyorum ıkı gun sonra kontrolum var dıyede gıtmedım
Sila_38 cylnmy Benimki de aynı çok hareketli bende korkuyorum az önce tuvalete gittim idrarım kırmızı geldi turuncuya yakın
eilf150 cylnmy benımde cok hareketlı bi saatte bile düzgün durmuyor bu erken dogum belirtisimi fe erken dogar dıye korkuyosunzu
Sila_38 Bilmiyorum kızlar ama korkuyorum eşim de evde değil bazen akıntı gibi bişi geliyor tuvalete gidiyorum bişi yok
elifavci Sila_38 çünkü bebek mesaneye vuruyor çok ağrı varsa dinlenin doğuma daha 1 ay var son 2 hafta hep yürüyün çatınız açılsın doğum kolay gerçekleşir
Kubra001111 Seyda2323 merhaba benim de 2 hafta sonra kontrolüm var 35 haftada nst’ye de gireceğim ondan sonra haftada mı çağrılıyoruz
Seyda2323 Kubra001111 ben şuan 35+3 Dün kontrolüm vardı ve artık haftalık gelmemi istedi Doğuma kadar böyle devam edecek