Mariam1 irmm388_ olsem vermem artık umutlendim 230 değer çiki yükselir diye beklerken sifilandi 1 gün içinde bugün adet günüm regl olurum herhalde duzeldyise beliki daha sonra
Cimcime30 Meral_63 pazar yaptım erken gebelık negatif çıktı olsa çıkardı düşünüyorum 15 pikti 27 sı yaptım
Mariam1 Cimcime30 olsa çıkardı sanirim ama Regl olmadan bişe demek zor doktor demişti adet öncesi yapılan testler bazen negatif çıkıyor ben Regl bugün olmam lazım ama değişebiliyor düzensizliği dolayı
Meral_63 Cimcime30 geç döllenme de olabilir Allah’tan umut kesilmez en iyisi kan ver sen belirti falan varmı
Eslem2112 Cimcime30 Meral_63 veririm ama benim şiddetli karın ağrısı ve kanamadan geldim kan verdim birazdan çıkar
Cimcime30 Meral_63 belırtı aramam her ay belırtı oluyor adet oluyorum suan ne gebelık ne adet belırtısı var kan vermem hemen gecıkırse verırım normalde hıc gecıkmez
Cimcime30 Mariam1 yok ben yumurtlama testı yaptım bugün olmam lazım bazen de çıkmıyormuş teste hcg yuksekmedıgı ıcın bılmıyorum
Meral_63 Cimcime30 belirtin hiç yoksa hamile de olabilirsin 🥲sen bugün sağlık ocağında yada acile gidip kan ver
Cimcime30 Meral_63 yok aşkım hayal kırıklığı yaşadım hep zaten ıtınayla beklıyorum sen naptın tekrr verdın mk
Cimcime30 Meral_63 göğüs ağrısı bırde mıdem bulanıyor bugün yıne başladı geçen üç dört gün oldu bugün yıne