Guzel_bebem Basra benimde bir kaç gündür sağ kasığımda böyle rahatsız olmayacak şekilde ağrım vardı sizde oldumu rahim büyüyor ondan diyorlar bizim büyükler
AybenYB Guzel_bebem dualarım sizinle, bebişiniz sağlıkla zamanında gelsin inşallah 🙏🏻 kız mı erkek mi
Seymaaa05 AybenYB 6 ıncı haftadan 21 inci haftaya kadar annemde kaldım düşük tehlikem olduğu için kocamı bende çok özlemiştim 🥲 sizi çok iyi anlıyorum
AybenYB Seymaaa05 öyle oluyor valla bir de hamileyim ya normalde kafama takmayacağım küçük davranışları ekstra takıyorum şu an her kafadan ayrı ses çıkıyor çok bunaldım
Queenhera 34+5’im sanki hiç geçmiyor gibi hissediyorum. Elbet bitecek ama hiç bitmeyecek gibi yani. Bunaldım biraz. Ne yapsam çok zor oluyor. Heyecanlıyım hemen doğum olacak tarih gelsin istiyorum
Basra @Guzel_bebem Eveet Canım Beyaz Vee Şeffaf Akıntı İlee Birlikte Ağrı Daa Oluyor Dün Doktora Danıştım Normal Dedii Sağlıkla Gelsinler İnşallahh☺️
Gulsahs Artık doğurmak istiyorum nefes almak istiyorum ağrısız bir güne uyanmak istiyorum ve bebişim kokusunu çekmek istiyorum gelse keşke hemen🥹
Esma006 Guzel_bebem iyiyim 29 olduk sık aşırı tuvalete çıkma başladı çocuk aşağıya indi bı anda baskı yapıyor hareketleri azaldı biraz sıkıştı sanırım
Guzel_bebem Esma006 sağlıkla gelsin inşallah bebeşin 🧿 18 haftalık bende öyleyim sık WC çıkıyorum afedersiniz gitmesem kaciracam bu böyle olursa ilerki hafta bebek büyüdüğünde nasıl olcak sizinde 18 haftalıkken böyle şikayetiniz varmıydı erkek bebekte oluyor diyorlar acaba doğrumu
Guzel_bebem Gulsahs maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah bebeşin banada dua edermisin bende senin haftaları görürüm inşallah canım
gurbette_bir_anne 020525 ay bende de durum aynı 19 haftalık binde bir damar atar gibi hissediyorum sağlık ocağına gittim ebe kalp atışını dinletti de biraz içim rahatladı ilk hamileliğimde daha çok hissederdim