Nesrnn Ceiydda benim 36 haftalıkken nişan geldi ama suyum gelmedi sancı uzun sureli oluyor doktoruma göre bu sancı artması lazım ki acılma olsun dedi açıklık 1,5 cm daha da bısey yok bu cuma kontrol var
Ceiydda Nesrnn ilk dogumunuz mu sizin de ilk doğumlarda çok uzun sürüyor doğum süreci anladığım kadarıyla öyle pıt diye dogmicak😁
Ceiydda danla2711 kızlar benim nstde sancı çıkmadı doktor alttan baktı enfeksiyon var dedi ve ishal yaşıyorum diye doktor agrilarimin o yüzden olduğunu söylüyor ama ben eminim kasilmam olduğuna 🤔 şimdi bir de dün gece gelen damla damla su için ped verdiler onu taktım bekliyorum başlığı galiba doğurmuyorummm diye degistirecegim 🤣🤣 dilaradoyan S-Eda0 Zeynep1401
danla2711 Ceiydda ped nasıl çıktı aşkım ay bu enfeksiyon herkeste var bu ara yaaa ne lanet birşey bitmiyor😒
dilaradoyan Ceiydda yalancı sancı olabilir canım vücut kendini hazırlıyordur. Su gelişi varsa bırakmaz, su değilse gönderir eve büyük ihtimalle. Bekliyoruz haberlerini
Brcuburci Ceiydda hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah doğum zamanı okadar çok sancım vardiki telefonu elime almak aklıma bile gelmedi kendi canımın derdine düştüm 😅şimdi o günleri hamileleik zamanlarımi bile çok özlüyorum ☺️
Ceiydda Brcuburci çok teşekkür ederim ya gerçekten bidaha normal kontrol dışında suyum gelmedikçe gitmicem doktorum çatı agrilari kasik agrilari normal artik diyor bu nasil normalse😃
danla2711 Ceiydda oh çok şükür kuzum🥰 alttan muayene ya da idrar tahlili istemediği için onunla ilgili birşey söylemedi🤨😂
Brcuburci Ceiydda son zamanlarda doğrulsr ağrılar sancılar olabiliyor ben 38 e doğum yaptım yaptım sümüksü bı akıntı geldi Nisan diyorlarmis bir kaç gün sonra kasilmalarim şiddetlendi zaten yerimde duramiyordum sonra suyum geldi
Brcuburci Ceiydda 😅ben vajinal doğum yaptım suyum gelince gittim acılma olmasını bekliyorsunuz 5.6saat bekledim ama kişiden kişiye göre değişir tabi herkesin doğumu farklı oluyor
Ceiydda Brcuburci aynen ben de nişan veya su bekleyeceğim artık her ağrıyı doğum sancısı sanıyorum bakalım ne zaman gelecek bebiş😆