_Melikedlk Kızlar vücudum cok kaşınıyor diye sürekli duşa giriyorum bu erken doğuma sebep olur mu sizce
Mervepenmek _Melikedlk karın bölgesi mi? Kaşıntı genellikte kuruluktan oluyor benimde karnım ve belim şuan gerilip büyüdüğü için aşırı kaşıntı var ve günde 2 kere çatlak kremi ve çatlak için yağ kullanıyorum aşırı rahatlatıyor ve geçiyor deniyebilirsiniz
Sinif177 _Melikedlk gebelikte kaşınmanın bir sebebi vardı. Kolestaz mıydı neydi. Emin değilim. Doktorunuza sorun bir değerinizden dolayı kaşıntı oluyor
_Melikedlk Sinif177 iç hastalıklarına yolladılar bakıp cocuk yapıyor hamilelikte görülen birşey diyip yolladı tekrar kendi doktoruma gidicem
zeynep3321 _Melikedlk 32 33. Haftalarda başladıysa yüksek ihtimalle kolestazdır. Ablam iki gebeliğinde de yaşadı malesef sakın ihmal etmeyin hemen doktora gidin gerekirse ciğer geliştirici iğne vs yapıyorlar. Yanlış anlamayın amacım korkutmak değil sizin ve bebeğinizin sağlığı
seyma0661 _Melikedlk hamileliğimdr her gün yada 2 günde bir normalde nasıl sıcaklıkta giriyorsam o sıcaklıkta girmeye devam ettim gayet sıcaktı yani ama erken doğum vs olmadı
Cgzz Benımde cok kasınıyordu ozellikle bacaklar, her dustan sonra mutlakaaaa nemlendirici sürüyorum kaşınmalarım gectı surmeyi unutursam gece boyu kaşınıyorum ya
Ronza _Melikedlk benim alerjim var toza polene atarax içiyordum gebeyim diye farklı ilaç verdi dr sorun yazar size o ilacımı içmezsem bende kaşıntıdan uyuyamam