cerenseren Normal doğum için suni sancı alan hamiş annemiz varmı ? Yada fitil açılma olması için yazabilirseniz sevinirim🙏🏻🥹
Mrvsmt2502 cerenseren suni sancı ile 5 saatte doğum yaptım korkmayın kötü bir şey değil sadece mutluluk hormonu…
Ilosumm cerenseren ilk çocuğumu suni+fitil ile 13 saatte doğurdum. Açıklık ve kanala inme gibi bir durum hiç yoktu
cerenseren Mrvsmt2502 Mrvsmt2502 çok korkuyorum yarın sabah fitil verilcek inşallah bende sizler gibi şanslı anne olurum 🙏🏻🥹🤲🧿
tansugl37 Bu sabah yatışım olacak. 41 haftalığım 2 haftadır 2 cm açıklığım var ilerlemedi sancım da çıkmıyor. Anca bu kadar beklettik. Umarım öğlene doğurmuş olurum suni sancı ile 😂
cerenseren tansugl37 merhabalar beni de yarın sabah 8.30 da çağırıldım nst de sancım çıktı ama açılmam yok umarım bebişlerimizle döneriz 🥹🤲💕🌸
cerenseren Anonimanonim maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah çok teşekkür ederim 🥹🙏🏻🌸 umarım bende yarın sabah sizin gibi pozitif olur
Mrvsmt2502 cerenseren korkma bebeğin sana kavuşmak için yapıyor bu sancıları. Şuan doğuma alınacağım bende kendi sancım var ilerlemezse kendim suni isterim o derece hızlandırıyor süreci endişelenmeyin
Pinar0711 cerenseren 41+2 de suni sancıyla kızımı doğurdum. Şimdi diyorum doktoruma öyle bir şey varsa neden bekliyoruz 38ci haftada ver suniyi 😂
cerenseren Pinar0711 40+3 bıgun bizimde ama sezaryen diyo ctesine kadar gelmez ise sanah fitil vericekmiş nst de samcım görülmüş yarını bekliyoruz inşallah sezaryene gerek kalmaz 🥹🙏🏻 Maşallah bu arada Rabbim mürvetini göstermeyide nasip etsin inşallah 🤲🧿
cerenseren Mrvsmt2502 Mrvsmt2502 sağlıkla sıhhatle kucağınıza Almayı nasip etsin Rabbim 🥰🙏🏻 Darısı başıma inşallah 🙏🏻🥹🌸
a-z09 Suni sancı 15 saate doğum yaptım ama çok Zor geçti öbür dünyaya gidip geliyordum ağam orada ölmek istiyordum resmen Allah’a yalvarıyordum Allah’ım canıma al da kurtulayım diye ama sonra kucağıma alınca o acıyı o ağrıyı hepsini unuttum
cerenseren a-z09 her bünyede farklı sanırım acı eşiği çok düşük biriyim 🥹 İnşallah sizin gibi kucağıma almak acıları unutmak nasip olur 🙏🏻🥹
Elifeminask cerenseren benm suam imi oglum var birincide suni sancı aldım ikimcide almadım. ilk oğlumda suyum geldi ama hc sancım yoktu saatlerce bekledik baktık olmadı suni sancı verdiler bir saatte dogum ettim