gizemskakaksksk BettyD 35+3 teyiz. Sırtım belim bacaklarım Ağrıyor. Gece uyku sağa sola dönmede sorun yaşıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ftm7 BettyD 6+4. Geç döllenme. Daha hiç bir şey göremedik ultrasonda. Cumartesi tekrar gideceğiz inşallah. Çok halsiz ve duygusalım😬
Talentedmom BettyD 24!haftalık olacağım yarın nefes alamıyorum sırt ağrılarım var göğsüme de ağrı giriyor inşallah hafifler
Aleyna-K Haftadan selamlar, oğlumun gittikçe kuvvetlenen hareketleri, ağırlaşan göbek, fazla ayakta kalınca bel ve sırt ağrıları, ödemden şişen eller ve ayaklar. Bazen de tam vajina girişinde adet olmadan önce ağrı girerdi anlık bir ağrı oluyor adet öncesi gibi bir de bende sırtımda sivilcelenme oldu. Ayy o uyurken sağa sola dönmek 😩 uyuyorum ama yarı uyandığım yani Allah hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🏻😍
U-M_mom BettyD 23+2 olacak bu gece tansiyon ve şeker var onlar dışında bel ağrısı oluyor öylee idare ediyorum rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
ecrinkusum BettyD 37+6 olduk gece uyukularım yok 🤦🏻♀️ yatakta dönmekte çok zorluk çekiyorum bu aralar akıntımda çok fazla olmaya başladı,bel ağrısı, sırt ağrısı yaşıyorum biran önce sağlıkla gelsin miniğim ama bu gidişle gelmeye niyeti yok gibi😂🤦🏻♀️
Mervecitakozkaya 4yaprakliyoncam 16.haftadan sonra bunların hepsi geçiyor. Ben 16 haftaya kadar bir şey yemeyi geçtim herşeyi kusuyordum hiç geçmeyecek diye düşünüyordum yorumları okuyordum hep ve dedikleri gibi oldu bir süre sonra geçiyor gerçekten
Pembe_bulut 4yaprakliyoncam bu benim de birkaç hafta boyunca yaşadığım bir durumdu korkunç bi şey ya o açlık ve üstüne iştahsızlık. Geçecek inşaallah çoğu gitmiş azı kalmış bir iki haftaya geçer Allahın izniyle :)
QueenMommy BettyD Tam 30 Haftalık olduk 🥳🥳 Sezeryan olucagı için 8 hafta filan kaldı suan sadece suyum fazla ve diyette oldugum için çok zorlanıyorum yemekte iştahımda arttı bakalım
dalyaluna35 5+5 … kramplar ve uyku hali… göğüs ağrısı 🥹 keseyi embriyoyu gördük kalp atisi için bekliyoruz 🌸
danla2711 BettyD 36+5 nefes alamıyorum artık🥹 ne zaman doğacak bilmiyorum bekliyorum cumartesi günü doktorum çatı muayenesi yapacak 🫠