BettyD Selam dostlarım 👋🏼 kaç haftalıksınız? durumunuz nasıl? Ağrılarınız oluyor mu? Ya da hamilelik belirtileriniz hafifledi mi? Genital bölgede kaşıntı yaşayan var mı?
cerengeredeli BettyD 27+4 deyim. Sırt ve bel ağrım oluyor çok şiddetli olmasada. Akşamları da hafiften midem yanıyor. Gobegimde baya büyüdü, kızımda hareketli maşallah. Her şey yolunda şuan
buse2507 BettyD aleykümselam tatlım 14 haftalık olduk çok şükür hamileliğim çok güzel geçti miğde bulantılarım çok az oldu🌸
Nesrnn 37+2 haftalığım cok agırlastım sancılarım var açılma yok her an bekliyoruz artık uykusuz geçiyor günler
4yaprakliyoncam 10+1 im açlıktan ölüp hiç bir şey yiyemiyorum düzelecek diye bekliyorum bulantım yok karnım aç ama en sevdiğim şeyi bile canım çekmiyor 😔
Mervecitakozkaya 4yaprakliyoncam 16.haftadan sonra bunların hepsi geçiyor. Ben 16 haftaya kadar bir şey yemeyi geçtim herşeyi kusuyordum hiç geçmeyecek diye düşünüyordum yorumları okuyordum hep ve dedikleri gibi oldu bir süre sonra geçiyor gerçekten
Pembe_bulut 4yaprakliyoncam bu benim de birkaç hafta boyunca yaşadığım bir durumdu korkunç bi şey ya o açlık ve üstüne iştahsızlık. Geçecek inşaallah çoğu gitmiş azı kalmış bir iki haftaya geçer Allahın izniyle :)
Simisu 23 haftalığım. Midemden ejderha püskürüyor sanki öyle bi yangın var. Bikini bölgesi kaşınma ve sivilcelenme oluyor
Seymaaa05 Mucizeeanne 32+4 üm aynı şikayetler bende de var arada sizede adet ağrısına benzer ağrılar geliyor mu
Esma006 Mucizeeanne anam ne kötüymüş yan yatıyordu ne guzell hareketlerini de az hissediyorum yan yatarken ne güzel gümbür gümbürdü
Miniginannesiiii1111 BettyD 11+6 dayım 4 gundur karnım ve midem ağrıyor arada bel ağrısı ikinci gebeliğim karın ağrısı sanırım bebek yukarı yerleşiyor ondan oluyor
Guzel_bebem BettyD 18 hafta hafif ağrılı bugün muayane oldum sürekli yatmam lazım bebeğim kasıklarımda sürekli WC git gel yapıyorum