myangelson guzelanne01_ ben çok memnunum malzemesi kaliteli bence sadece şuan anne yanı yaptığım için alt açmayı beşik üstünde kullanamıyorum 😅
guzelanne01_ myangelson alt açma kısmı kullanılmıyor canım zaten ya 4 çoçuk büyüttüm hiç birindede kullanmadım belin ağrıyor ayakta değiştirirken durmuyorda zaten bebek
myangelson guzelanne01_ anne yani yapmadan önce kullanıyordum da yanıma alınca kalktı o da. Ama doğru insanın beli de ağrıyor 😅
guzelanne01_ buse2507 evet bende çok beğendim güzelde ama sağlamlık konusunda kararsız kaldım kraftmı bumu acaba
Girlmama guzelanne01_ hayir kafamizi karistiran sizin oyun parki yazmaniz 🤣 park yatak yatacaktiniz cunku ikisi farkli
guzelanne01_ Girlmama canım ismi öyle geçiyor bakabilirsin😇 Elele Bonte 2 6+1 Lüks Anne Yanı Oyun Parkı Park Yatak XL 70×120 cm Gri-Siyah bak aynen böyle
bikbikbikaak guzelanne01_ anladım anladım, ben de kullanıyorum bizimki park yatağı çok sevmedi sanırım 2 ay falan hiç yatmadı, şimdi de haftanın 3 günü yatsa 4 günü yatmıyor. Ama o çocuğa özgü bir şey tabii ürün güzel
guzelanne01_ bikbikbikaak çoçuklar genel olarak öyle canım zaten benimkilerin hepside aynıydı ama yinede yatırmak için direniyorum😀 Alabilirim ozaman galiba
ibcmom guzelanne01_ 6+1e 6bin vermek yerine madre modelini alın 4bine kalan 2 ye zaten anakucağı alınır. 6+1in icinde olan sepet gibi yani bebek biraz büyüse artık sığmaz kullanışsız duruyor bence