Girlmama guzelanne01_ 6+1 ne anlamadim sadece ana kucagini aldim yatak bebek arabasi falan iyi degil bu markanin
buse2507 guzelanne01_ Anne yanını diyorsanız bende o modeli alacağım nasipse çok kullanışlı görünüyor
Queen3524 guzelanne01_ park beşik, sallanan elektrikli ana kucağı, bebek arabasını hepsini ordan aldık çok memnunum
bikbikbikaak Girlmama ahah 2+1′miş oyun parkı olan, pardon :)) ya konu sahibi sayıları karıştırdı ya ben
Girlmama bikbikbikaak yani ben anlamadim postu acanin 6+1 dedigi park yatak ama oyun parki diyor yoksa 6+1 haftalik mi hamile ya da dedigin gibi yanlis yazdi 🤣
guzelanne01_ myangelson bende alacam ya 4 çoçuğum aslında kraftın beşiğini 4 ünde kullandım çokta sağlıklıydı yanlışlıkla kırdım birden çöktürdüm tekrar almak zorundayım şimdide😢🙄Kararsızım ne alsam
buse2507 guzelanne01_ Anladım canım bende o modeli almayı düşünüyorum memnun olanlar yazarsa bizde bilgi sahibi oluruz
bikbikbikaak Park yataktan bahsediyorsunuz sanırım bana tüm park yataklar aynı geliyor, Elele kullanıyorum
guzelanne01_ buse2507 bende evet alacam ben ilk çoçuğumda kraftın aldım 15 yıllık oyun parkurlu beşiğimizdi 4 çoçuğumdada kullanmaya başladım aşırı iyi sağlamdı yanlışlıkla kırdım şimdi mecburen tekrar alacam ve kararsızım hangisini alsam
myangelson guzelanne01_ ben çok memnunum malzemesi kaliteli bence sadece şuan anne yanı yaptığım için alt açmayı beşik üstünde kullanamıyorum 😅