BirAnneikibebek0 1Kubra_ Benimde oğlumda 11 haftalıkken öğrenmiştim o doktorun ultrason cihazı çok iyiydi şimdiki bebiş 17 haftalık oldu başka doktora gidiyorum o söylemedi daha
Alya05 1Kubra_ beklemekten başka çare yok zaten alışveriş için erken. Bırak ne zaman kendini gösterse artık
1Kubra_ Alya05 bizim yazın işimiz çok oluyor ve köyde kalıyorum ben doğum zamanı gelirim o yüzden yapayım dedim alışveriş
DogaLina_ 1Kubra_ bende kizimi 11. Haftada ogrenmistjm fakat kesinligi yoktu bunu belirtmisti mesela doktorum bana kucuk oldugu icin
Baharkokusu Banada 12. Haftamda bir cinsiyet tahmin etti fakat kesin konuşmadı dr. Degisme ihtimali olduğu için pek üstünde durmadı saniyorum.Yinede tatlı bir merak içindeyiz tabi
Talatmahir_00 Nurellaaaaaaa1212 24Mavi24 1Kubra_ Alya05 Eymenkuzusu 1sen1ben1debebek etkafa bizede bakrmisnz lütfen 14+5
1sen1ben1debebek 1Kubra_ erkek bebek.Sinir bozulacak bir şey yok yanılması ennn basit haftalardan biri.Detaylıyı beklemeniz lazım zaten.Sağlıkla gelsin
1Kubra_ 1sen1ben1debebek bende böyle yanıldı falan dedikleri zaman nasıl derdim demekki benm de başıma gelecek mis ona sinir oluyorum yani ben