1Kubra_ 1Kubra_ @cinsiyettahmini01 @staRmama @Eymenkuzusu @Elamomy Yani bakarmisinz sini biliyorum sadece
BirAnneikibebek0 1Kubra_ Benimde oğlumda 11 haftalıkken öğrenmiştim o doktorun ultrason cihazı çok iyiydi şimdiki bebiş 17 haftalık oldu başka doktora gidiyorum o söylemedi daha
1Kubra_ Nurellaaaaaaa1212 yani iki. Defa gittik bir erkek dedi bu defa kız dedi sinirim bozuldu yani net neden söylemiyorlar
Talatmahir_00 Nurellaaaaaaa1212 24Mavi24 1Kubra_ Alya05 Eymenkuzusu 1sen1ben1debebek etkafa bizede bakrmisnz lütfen 14+5
Nurellaaaaaaa1212 1Kubra_ canım makinesi iyi değilse göremeyebilir. Genelde erken haftalarda 4 boyutluda görüyor doktorlar bu da eski sistem makinelerde yok
Melikeakkc 1Kubra_ canım daha erken zaten niye sinirini bozuyorsun ki herkes zamanını bekliyor öğrenmek için şuanda öğrensende bişeyler için erken zaten
DogaLina_ 1Kubra_ bende kizimi 11. Haftada ogrenmistjm fakat kesinligi yoktu bunu belirtmisti mesela doktorum bana kucuk oldugu icin
24Mavi24 1Kubra_ kuzum en iyisi 16 haftalık olmasını beklemek daha net bilgi almak için haftaya yine aynı tahminde bulunabilir beklemek en doğru seçenek gibi şimdilik
Alya05 1Kubra_ beklemekten başka çare yok zaten alışveriş için erken. Bırak ne zaman kendini gösterse artık
zeynephkn07 @1Kubra_ ay nedir bu cinsiyet takıntısı ya yok ne yapacağımı şaşırdım falan napacaksınız hanfendi bekliceksiniz 16 haftaya kadar öbürleri erken göründü diye bunu da erkenden öğreneceksiniz diye bir kural yok ki sağlıklı bir gebelik diliyorum size
1Kubra_ zeynephkn07 en önemlisi sağlık evet ama siz merak etmediniz sanırım hiç merak işte ne olduğunu öğrenmek istiyor insan