GirlandBoy_Mom edabolukbasi3 eşimle tartışmalarımız oluyor bazen sebepsiz yere bunlardan kaynaklı demek 😣
edabolukbasi3 GirlandBoy_Mom fala inanma falsızda kalma demişler ben gördüklerimi attım 😀 her ailede olur tartışma ama nazar gerçek eski büyükler hayvanı kazana insanı mezara koyar demiş
edabolukbasi3 GirlandBoy_Mom kendini oku bol bol evinde bakara suresini aç etrafındaki kişilere de dikkat et
GirlandBoy_Mom edabolukbasi3 aynen öyle canım gerçekten bak bazen anlam veremiyorum tartışmaya afedersin ama boktan sebeplerle bi bakmışsın kavga etmişiz o yüzden nazara inanırım ben bide çok rahatsızlanıyoruz bu ara ailecek
edabolukbasi3 GezenTavuk_2 kız bacım siz ne yaşıyorsunuz herkesin içi sıkıntılı gerçi Türkiyede yaşıyoruz normaldir 🤣
edabolukbasi3 GezenTavuk_2 yolların var hep birbirine bağlantılı nereye gidersen git hep aynı yere çıkıyor sonuç
edabolukbasi3 GezenTavuk_2 uzun boylu bir erkek var böyle elinde kocaman bişey tutuyor karşısındaki kişiye uzatmış ama aynı zamanda da bu kişiyi domuz gibi görüyo kötü gözüküyor ona
GezenTavuk_2 edabolukbasi3 ay çok korkarım şöyle domuz şeylerden eşim de uzun boylu değil ki hayr olsun
edabolukbasi3 GezenTavuk_2 bu erkek kişisinin arkasındada birisi var dili yılan dili gibi çatal olmuş o erkek kişisini dolduruyor hep erkek kişisini doldurduğu içinde domuz gibi görüyor olabilir
GezenTavuk_2 edabolukbasi3 kim lan o çevremde de yok ki hiç öyle he saman altı su yürüten tipler varsa gozukmeden bilemicem
edabolukbasi3 GezenTavuk_2 bu erkek kişisinin kafasıda çok karışık ama bu dolduran kişi karıştırıyor kafası dumanlanmış
GezenTavuk_2 edabolukbasi3 Vallahi benim kocamın kafası bir tek sigaradan dumanlanır 🤣🤣🤣 uf buna çok güldüm lan