edabolukbasi3 Duguss bazı sıkıntıların olmuş birinden veya bir yerden gelecek haberle işlerini yoluna koymaya başlayacaksın
edabolukbasi3 GirlandBoy_Mom bişey var ama ne olduğunu tam anlamlandıramadım kız gibi de erkek gibi de bu kişi sizin hanenizin dışında kalmış yüreğinin kabarmasına vesile olmuş bebek mi bekliyorsunuz belki oda olabilir
edabolukbasi3 GirlandBoy_Mom birisi senin veya ailenizin arkanızdan iş çeviriyor nankörlük göreceksiniz
edabolukbasi3 Duguss bi yere mi gideceksin yada bir taşınma gibi bişey mi var yollar var bi kaç tane taşınma gibi olmasada yer değiştireceksin
edabolukbasi3 Duguss birisi var bununla bi yüzleşme yaşayacaksın tanışmada olabilir ama karşı karşıya geliyorsunuz
edabolukbasi3 GirlandBoy_Mom he kız sen hamileymişsin şimdi profiline bakınca gördüm senin bebe falda çıkmış 🤣 seni bayaa heyecanlandırıyor bu bebiş yüreğini kabartmış
edabolukbasi3 GirlandBoy_Mom kendini oku bol bol evinde bakara suresini aç etrafındaki kişilere de dikkat et
GirlandBoy_Mom edabolukbasi3 ay hadi ya bu ara zaten bişeyler oluyor da bende bundan şüpheliniyorum valla
GirlandBoy_Mom edabolukbasi3 eşimle tartışmalarımız oluyor bazen sebepsiz yere bunlardan kaynaklı demek 😣