Nurellaaaaaaa1212 edabolukbasi3 havası mı suyu mu bilmem 3 aydır 6 kere grip oldum nerdeyse kronikleşti ya
Mor-kelebek Nurellaaaaaaa1212 ay benim doktor çok karşı paketli gıdaya 🤭 odasında çikolatalar var hastaları getiriyor bazen çocuklara dağıtıyor sağolsun kızıma verdi gebelerime vermiyorum yasak dedi 🤭 ama bir güzelde gözüküyordu ki 🤣🤣
Nurellaaaaaaa1212 Mor-kelebek ay öffff sanki organik yiyoruz her şeyi Allahım. Gebeye vermiyosa cocuga da vermesin lütfennn
Rusapolat Nurellaaaaaaa1212 bende feci yakalandım😂😂 en ufak olanı bile hissetmeye başladım. Paranoyak olmuşum
reyhan03K Nurellaaaaaaa1212 canım 16 dan önce söylemiyor devlet hastanesi haftaya gideceğim öğreneceğiz haber veririm çok teşekkür ederim 🙏
Nurellaaaaaaa1212 reyhan03K devleti bilmiyorum kuşum inşallah tez zamanda öğrenirsin cici cici şeyler alırsın bebişkoya 💕
Mor-kelebek Nurellaaaaaaa1212 dimi dimi. Neyse bu sefer gitmeden kahve içip çikolata yicem bakalım . https://hizliresim.com/cce0izq birde şuna bakar mısın buda bu haftaki
Ftmnrrrr Nurellaaaaaaa1212 ya yok henüz bilmiyorum sadece attığım herkes erkek dedi hiç kız diyen yok nubu da fazla belli olmadigi için bilemedim
reyhan03K Nurellaaaaaaa1212 ayy inşallah canım çok sağol iki kızım var bu 3. İnşallah erkek dir teyzesi
Nurellaaaaaaa1212 Rusapolat kız bi de avcılarda oturuyorum nasıl kaçıcağımı şaşırdım yeni girdim eve korkudan
Rusapolat Nurellaaaaaaa1212 valla ben ilk günden itibaren mecbur girdim. Esenlerdeyim bende . Hava da inadına soğudu sanki