Nurellaaaaaaa1212 edabolukbasi3 dur kız iki ilim irfanımı dağıtiyim şurda kdkddpl şaka bi yana fena vurdu yine bu grip belası beni ya
bebek_29 Nurellaaaaaaa1212 bildin canımmm cinsiyetimiz ERKEK şuan 17 haftalık belli oldu çok teşekkürler
Eminesentepe1 Nurellaaaaaaa1212 sizi bir gönderide etiketledim resim yükelmede sorun yaşadım o sebepten önceki resimdekine ekledim
Rusapolat Nurellaaaaaaa1212 https://hizliresim.com/7ivy5e9 Bi tahmin de bizim aynı gün bebesine yap 😂
Kalbimde Nurellaaaaaaa1212 gitim haftaya cuma ertesi gidicem knk fetal yaptırsam yaptırmamdan önce doktor sanırım ölçü alacak emse kalınlığını falan
minismom Nurellaaaaaaa1212 insallah soyler ya meraktan catlıcam 😂 kacıncı haftada belli oluyodu ki 13 haftalıgız
Mor-kelebek Nurellaaaaaaa1212 bundan bir hafta sonra yine gittik göstermedi tepetaklak durmuştu kafa aşağıda yukarıda ayakları bağdaş yapmış 🤣 bir kızım var elhamdülillah inşallah rabbim iki duyguyuda tattirir ❤️
Nurellaaaaaaa1212 Mor-kelebek doktor bana içeri girince çikolata yediricem sana görürüz inşallah hemen dedi. Girmeden ye bişeyler kız ay bu bebelerin inadı da yaniii
reyhan03K Nurellaaaaaaa1212 canım 16 dan önce söylemiyor devlet hastanesi haftaya gideceğim öğreneceğiz haber veririm çok teşekkür ederim 🙏
Nurellaaaaaaa1212 minismom valla ben kızımı 22de öğrenmiştim. Sonraki kaybımı da 20de öğrendim ikisi de kız. Simdikini 9. Haftada doktor gördüm ama 12de söylicem netleştirip dedi. Doktor değiştirdim makinesi baya iyi. Ama söyliceğini sanmıyorum kuşum
Mor-kelebek Nurellaaaaaaa1212 ay benim doktor çok karşı paketli gıdaya 🤭 odasında çikolatalar var hastaları getiriyor bazen çocuklara dağıtıyor sağolsun kızıma verdi gebelerime vermiyorum yasak dedi 🤭 ama bir güzelde gözüküyordu ki 🤣🤣