Gebelek Hangi hastaneye gidiyorsunuz ve ne kadar ödüyorsunuz ben yaşam hastanesi elif hocaya gidiyorum
Elfpltt Gebelek Muayene ücreti bilmiyorum özel sağlık sigortam var. Ama muayene ücreti 2.500 den fazladır
Arazynp Gebelek bende araştırıyorum. Acaba deva hastanesine giden var mi. Evime yakınlığından dolayı gitmeyi düşünüyorum.
Gebelek sedakyhn ona gidiyordum da bıraktım diğer doktora geçtim hemen yatırıyor bakıyor senle ilgilanmeden diğer hastayı içeri alıyor
sedakyhn Gebelek ilk hamileliğim de öyleydi ama şimdi öyle değil 15 dk felan odada kalıyoruz ilgileniyor şimdi
Gebelek sedakyhn valla gebeliğimin il 4 ayı o doktora gittim hiç memnun kaşmadım şuan 34 haftalığım elif hocadayım
Gmzylmz_27 Merhaba hatem hastanesi Elif hanımın muayene ücretini öğrenebilir miyim ve sezeryan doğum fiyatını biliyor musunuz?
Aras_momy Hdhdhsjsj bence hiç gitmeyin şehir Hastanesi’ne tavsiye etmem 🙄 neredeyse ölecektim orda doğuma almadı adam beni
Tgrtkrt Gebelek sevim çeriaya gidiyorum özel muaynansi var 1500 tl bir ay veriyorum diğer ay verilmiyor