Mariam1 GULLMOMMY Ozge0635 etkafa ppmerlina Mizginnnmehmet etkafa Ozge0635 ben dayianamiorum eğer varsa artması lazim az da olsa yene kan vermeyi gideceğim acile dün Çarşamba 0.45 dün sabah 10 da verdim 2.30 çıktı şimdi tekrar vereceğim
ppmerlina Ozge0635 aşkım ben de evde arka arkaya 3 gün test yaparak hamile olduğumu öğrendim hepsi böyle silikti kanda pozitif çıktı hemen. Senin de testine göre pozitif gözüküyor kan vermeni öneririm
Ozge0635 etkafa şimdi gördüm markası 3 ününde After10 şey diyorum acaba sahte gösteriyor desem yada yanlış hepsinde de mi yanlış olur bugün ki daha koyu çizgi anlamadım.. valla heyecandan neyapcam bilemedim
Ozge0635 ppmerlina kuzum sabah verdim ama aile sağlık merkezi olduğu için 2 güne çıkarmış bakalım beklemedeyim inşallah vardır
Ozge0635 ppmerlina acil alıyor mudur bilemedim başka ilçeden verin der diye gitmedim küçücük bi ilçe olduğu için ahahahah
ppmerlina Mariam1 çarşamba 0.45 çıkan değer dün 2.30 çıkmışsa negatiftir bitanem zaten beta hcg iki günde iki katına çıkıyor bence kan verme senin baya yükselmiş olması lazımdı dün 😞
Ozge0635 etkafa geçen ay yaptım bu ay yapmadım uygulamadan baktım ama biz her günü değerlendiriyoruz desem ahahhaha aşkım sende test yappppp