Bsracbn Bende pcos’lu ilken hamile kaldım. Kesinlikle gittiğin doktorun uyguladığı tedavi yöntemi çok önemli ben bekarlığımdan beri pcosum İstanbul da yaşıyorum şu meşhur Zeynep kamil kadın doğum hastanesini bilirsiniz belki, o kadar çok doktor gezdim ki orada hiçbiri bana puan ki doktorumun gösterdiği ilgi ve alakayı göstermedi. Pcoslusun diyip adet söktürücüleri, Doğum kontrol haplarını dayayıp geçtiler. Ben bekarlığımdan beri adet düzensizliği, yumurta tembelliği yaşıyordum. Evleneli 3 yıl oldu geçen sene çocuk için uğraşmaya başladım. Ovulasın testleri ile yumurtlamamı gayet doğru takip edebildim yani, ama dikkatli takip etmek gerekiyor çünkü bazı kadınlarda ayda iki kere yumurta çatlaması olabiliyor. İstanbul Beykoz devlet hastanesinde Dr. Yasin Avşar ile tanıştım tavsiye üzerine bütün kontrollerimi yaptıktan sonra biraz kilo vermemi kilom da 78 falan dı biraz kilo vermemi paketli gıdalar tüketmememi sağlıklı beslenmemi falan söyleyip inofolik kombi HP ilacını verdi içerisinde folik asit olduğu için düzenli kullanımda yumurtalıkların düzenli çalışmasını, ve kendilerini hamileliğe hazırlamak için yardımcı oluyor ilaç. Doktor reçeteli olarak alınıyor zaten. Ben 3 ay kullandım bazen kullanmayı bile unuttum ama bu süreçte kendimi hiç düşürmedim ve hep pozitif olmaya çalıştım bedenimi işten de çıkmıştım hayatımın sakin ve stressiz bir döneminde hamile kaldım çok şükür şimdi doğuma 2 ayımız kaldı sağlıkla gelir inşallah. Rabbim isteyen herkesin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun. 🥰