babyloving Melissayda bu su sınırı haftaya göre değişmiyor dimi bende 80 biliyorum sınırı dün biri sınır 50 yazmıştı öyle olursa benim de aşırı fazla oluyo şu an benim de 60 olmuş ilkinde 70e yakındı
Melissayda @Meriveannesi o etkilemiyormuş canım doktorum suyun fazla diye su içmemezlik yapma dedi bana 2.5 litreye kadar iç dedi hatta suyu yükselten yediklerimiz iç sende suyunu 🙏
Melissayda @babyloving bugün sordum kuzum evet 80 sınırmış ve 34.haftadan sonra genellikle azalmaya başlarmış ultrason kağıdında D1 diye yazan yer amniyon sıvısı 1 ay önce gittiğimde 74 mm benim mesela ordan bakıyorum artık
babyloving Melissayda oh çok şükür o zaman demek o yüzden azalmaya başları benim çünkü bir aydır diyet yapıyorum hiç azalmamıştı şimdi otuz haftalık oldum doktor demişti ilerki haftalar azalır diye bende kafaya takıyordum azalmıyor diye 🫠
Melissayda @babyloving diyet işe yarar canım merak etme çok azalması ve çok fazla olması sıkıntı zaten inşallah sağlıkla gelirler bebişlerimiz 🙏😍
Melissayda @Meriveannesi sende sağlıkla kal kuşum bebişinde zamanında gelsin inşallah sağlıkla kucağına al ❤️