Melissayda Kızlar 32+4 oldum bebiş toplanıp sol tarafa yaslanıp duruyor dokunduğumda sert oluyor orası ama ağrı vs yok kasılma mı oluyor ? Suyum fazla erken doğum vs olursa diye korkuyorum
Birbenbirbebek Melissayda benim de suyum az aynısını yaşıyorum . Yakın takipteyiz 🥹 evet doktorum buna kasılma dedi günde 10 kereden cok olmuyorsa sorun yokmus
minegkaya bizde 29+5 haftalığız tekmelerden çok bi yerde toplanmasının sertliğini hissediyorum bence yerleri daraldığı için bize yaslanıyorlar ama sizin böyle bi endişeniz varsa doktorunuza sorun hemen
Melissayda @minegkaya perşembe günü randevum var canım evet soracağım sertlik uzun sürüyor mu sizin elimi götürünce kaçıyor benim bebiş ☺️
Anonymouse Suyum normal düzeyde, benim de bebeğim bir yere toplanıyor genellikle midemin olduğu tarafa bazen elimi koyunca bacak gibi bir şeyler hissediyorum sonra hemen kaçırıyor o sertlik de geçiyor 🤭
Melissayda @Birbenbirbebek canım şekerin yoksa havuç suyu iç artırır inşallah 🙏 hiç saymadım bugün sayayım çok teşekkür ederim sağlıkla kavuşuruz inşallah
Birbenbirbebek Melissayda ah aminnn zamanında sağlıkla inşallah 🥹🙏 içiyorum canımm 3 gün sonra kontrol var umarım normal seviyededir
Melissayda @babyloving sınırdan biraz yüksek dedi ama oran olarak söylemedi 31 haftalık gittiğimde canım bu gittiğimde sorayım sizinde mi fazla
babyloving Melissayda bana da sınır 8 senin 6.7 dremişlerdi bugün kontrolüm vardı 6 olmuş diyet yapıyorum bir buçuk aydır daha yeni yeni düşüyor 🙏
Nazf Melissayda benim de sınırdan bi tik yüksek 24+4’teyim 8 sinirmiş dün 8.3 çıktı Ama doktorum buna erken doğum olacak diye bir şey yok merak etme dedi Daha rahatım dünden beri ama dikkatliyim, diyet yapıyorum, hep dinleniyorum.
Melissayda @Burnosunn_annesi kuşum teşekkür ederim iyiyiz ama bu toplanma oluyor arada suyum fazlaydı şeker ölçümü yapıyordum perşembe gideceğim bakalım ne diyecek
Burnosunn_annesi Melissayda sıkıntı olmaz inşallah canım benim doktora git için rahat olur büyüdükçe bebiş yeri daralıyor
Melissayda @babyloving evet banada diyet dedi canım karbonhidrat ve şekeri bırak dedi bende 1.5 haftadır yapıyorum inşallah düşer sizinki düşmüş ne güzel 🙏
Melissayda @Nazf evet canım bende diyet yapıyorum şeker takibi yap dedi gideceğim bakalım ne diyecek sağlıkla gelsinler inşallah oranı bende soracağım gidince merak ettim