Alya05 ne çıktı sorun var mı yatkınlık mesela bende var. Benim 3 gebelik kaybım var ilki hastaydı ölü doğum. İkinci düşük. Üçüncü kalp durması.
Benim gebe kalır kalmaz 0,4 lük sabah akşam iğne vurmam gerekiyor. Yada tek doz 0,8 lik
Ama 0,8 olanı devlet karşılamadığı rapor çıkmadığı için 0,4 lük kullanıyorum sabah akşam.
Üçüncü bebeğim de doktor kalp atışından sonra iğneye başla. Ve tek doz 0,4 yeter dedi. Ve bebeğimin maalesef kalbi durdu.
Bende hematolojiye randevu aldım. Gittim rapor yazdırdım. Oda keza aynı şekilde gebe kalır kalmaz kullan dedi. Yani başta kullansaydım sabah akşam öğrenir öğrenmez belki durum farklı olurdu.
Bu arada Instagramda Osman Develioğlu diye bi doktor var ünlü bir tüp bebek doktoru. Başıma gelen ne varsa anlattım yaptığım tüm testlerimi attım. Allah o hocadan da bin kere razı olsun bana cevap verdi oda bana e seviyen yüksek sabah akşam 0,4 yada tek doz 0.8 kullan dedi hamileliği öğrenir öğrenmez ondan sonra zaten ben direk üstüne düştüm bu olayın çünkü her kadın doğum doktoru farklı yorum yapıyor ve cidden bazen bilmiyorlar. O yüzden Hematolojiye gittim uzun oldu ama bilgilendirmek istedim.