Nur8893 Eslem2112 @Cimcime30 İnşallah kızlar ☺️Daha önce gebeliğim olmadığı için bilemiyorum . Benzer oluyor Demekki adet dönemiyle bende adet olucam diye bekliyorum . 2. İğnem bu ay baya umudumu kesmiştim . Birde kızlar akıntı oldu bende 1 haftadır çok yoğun şekilde siz daha tecrübelisiniz bana göre böyle bi durum yaşamışmıydnız
Nur8893 Eslem2112 Hayırlısı Olsun inşallah Canım Veririm tabiki Teşekkür ederim bilgilendiriniz için bu arada ☺️ Dua edin banada Allah hepimizin gönlüne göre versin .
Nur8893 Eslem2112 @Cimcime30 İşyerime yakın bi eczaneden test aldım kızlar . 10 dk içinde bakabildim yanım kalabalıktı 
ppmerlina Eslem2112 öyle yap aşkım hep kan vermek de iyi değil herkes heyecandan hemen gidip veriyo ama biz artık uzman kişileriz 🤣🤣
Eslem2112 ppmerlina valla artık kollarımı morartım yok varsa vardır artık yoksa yoktur p değil reglim benle dalga geçiyor gelio gibi oluyor sanki vazgeçiyor biraz daha sürün diyo
ppmerlina Eslem2112 valla öyle benim de kollarım mosmor aman varsa zaten öğrenirsin bacım inşallah regl olmazsın sen de 🤣😍
Nur8893 Sağolun kızlar İnşallah pozitiftir 🥲❤️ Çikolata kistim var yıllardır onunda eziyetini çekiyorum hamileysem ameliyata gerek kalmayacak Kan vereceğim Dua edin bana 🤲🏼