Eslem2112 Cimcime30 bnm olmuştu canm oğlumda geç döllenme yaşadım adetim iki üç gün geçti negatifti bir hafta sonra tekrarladım pozitif ☺️
Nur8893 Cimcime30 Benim arkadaşımın negatifti adet günü pozitife dönmüştü belkide testler bozuktu ama burdada okumuştum ☺️ benimde bat 30 Pazar günü kan 3,32 çıktı 🥲 umudum yok gibi .Adet belirtilerim var zaten hayırlısı .
Mariam1 Cimcime30 aha ben negatif dediler Çarşamba 0.45 çıktı dun 2.30 Regl den 16 ci gün buğu yükseliyor işte
Cimcime30 Nur8893 kız düşük çıkmamış kı artar Senın kı masallah bnm negatıftı en son pazar sonra daha yapmadım
Nur8893 Eslem2112 @Cimcime30 Çatlatma iğnesi yaptırmıştım o yüzden çok dikkate almadım kızlar gerçi kan verdiğimde 13 14 gün geçmişti iğne üzerinden ama umutlanmak istemedim belkide .Dün gece bilinçaltı sanırım bebek gördüm rüyamda sabah bi acaba dedim 🥲 ama sanki hep regli olcak gibiyim kasık ağrılarım var.
Eslem2112 Cimcime30 geç yumurtlama olabiliyor bazen normalde ortalar doğru yumurtluyoruz ama bazen adete yakın yumurtluyoruz
Mariam1 Cimcime30 2.30 ama var bence negatif benim hep 0.45. 0.100 hep oyile benim adat geçilmeden doktor dedi ki varsa cikmaz dedi eğer regl olmasan tekralar ben 1 hafta sonra tekrar vereceğim
Cimcime30 Nur8893 yok yok artar degerın masallah ben rüyamda çok görüyorum da nasıp olmadı daha on aydır pazar yaptım negatıftı yarın regl olmam lazım bakalım
Eslem2112 Nur8893 yok cnm bnce yine ver adetle gebelik belirtiler çok benziyor iki gebelik geçiren birisi olarak biliyorumhep bugün yarın diypdum olmuodum
Mariam1 Eslem2112 tam da bu yüzden hamile olduğumu düşünüyorum 2 gebelik geçirdim bende umarım regl yarın olmam
Nur8893 Eslem2112 @Cimcime30 İnşallah kızlar ☺️Daha önce gebeliğim olmadığı için bilemiyorum . Benzer oluyor Demekki adet dönemiyle bende adet olucam diye bekliyorum . 2. İğnem bu ay baya umudumu kesmiştim . Birde kızlar akıntı oldu bende 1 haftadır çok yoğun şekilde siz daha tecrübelisiniz bana göre böyle bi durum yaşamışmıydnız