Meryemdd Kızlar hamile olunca ne zaman kilo almaya başladı vücudunuz 😊ikiz gebeyim 4.aylık olduk bu haftalarda bi kilo değişim var ama erken mi acaba 😏
SuEr_Tu1512 Meryemdd 13 haftalık olduk kilo alcağıma, vermişim 🤦♀️ Ebeyle görüştüm 5.aydan sonra alırsın şimdi almaman gayet normal dedi😌
Ayperi11 Meryemdd o baskıyı benim hissetmem lazım tek gebelik 12 kilo almışım 17 haftalık 😒 kilo alınır verilir çok takmıyorum
Meryemdd Ayperi11 sağlıklıysan sen ve bebeğin kg önemi yok bence😊benim kg fazla diye ben daha çok almak istemiyorum
Ayperi11 Meryemdd benimde fazla maalesef 110la hamile kaldım hiç takılmayın doğumdan sonra veririz inşallah :)
anneolmakneguzel_ SuEr_Tu1512 aynen ben de seviniyordum almıyorum diye 82yle hamile kaldım. Bu ay (5 aylık oldum) yeme şeklim aynı ama 2 kilo gelmiş bile. 😅 ilk oglumda 13 almıştım dogumdan sonra gitmişti. Emzirirken bir yedim bir yedim oyle bi açlık yoktu, geri aldım hepsini 😅
gunaynur22 Meryemdd bence çok normal. Bende o zamanlar almaya başladım şuan 30+3 artı10 kilo ile devam ediyorum
h_h_momss Meryemdd 31+1 deyim bende 11 kilo almışım,çok kilo almadım bence ve kilo almamak da iyi bir şey bir de bu kiloları vermesi var, 30 dan sonra ödemle vs daha da şişiyoruz bence
Meryemdd h_h_momss evet bence çok iyi gayet yeterli bi kilo zaten doğumda 5kg gider☺ sağlıkla alın kucagınıza