ddefnos Acemianney ilk hamileligimde cif yemek istiyodum bastırmak için gidip gelip kokluyodum sürekli 🤣 ikincide normal gidiyorum şu anlık öyle biseyelr istemedim
Surayldz BekarAnne19 benimde canım kil cekiyor almıştım annemden eşim bu ney diyip çöpe atmış şimdi canım feci şekilde çekiyor 😂😂
Havva578 Elilar2225 kırmızı olan var ya onun tadı kokusu sürekli aklıma geldi bı dönem çok şükür geçti evde olsaydı dayanamaz içerdim galiba o kadar canım istedi
arinmommy Acemianney kâğıt havlu yemek istiyorum ve deterjan kokuları beni mest ediyor… bir de külah yemek hoşuma gidiyor gibi dizisi Ersoy’dan etkilenmişim bir miktar😂
Kub26 Acemianney normalde de severdim ama daha bi atttı sürekli beyaz sabun koklamak köpürtmek istiyoRum duş jelini bıraktım artık beyaz sabunla yıkanıyorum sürekli kokusu için 🤣
Tatlisanne42 Acemianney toprak kokusu bide hani rutibetli kokar ya bı ev öyle bsy istiyorum yemek 😂mesela otoparklarda kapalı fln rutubetli fln kokar ya onu kokluyorm
Cimcime30 Toprak yemek ısterdım yıyemedım temiz toprak bulamamıştım kızım doğdu büyüdü aynısı onda var