1Anneadayiiii Mayahanim25 Oğluşum doğduktan 5 gün sonra 27 olacağım Allah’ın izniyle inşallah 23 yaşımdan beri oğluma kavuşmak için mücadele ettim o şimdi gelmeyi tercih etti 🥹😍 sağlıkla kavuşalım inşallah 🐣💙🤲🏻
gokcekocyigiit Mayahanim25 2021′de 26 yaşında iken kızımı kucağıma aldım, şimdi 30 yaşındayım, kısmetse Mayıs’ta küçük kızımızı kucağımıza alacağız 🥲🌸 eksi bir şey yok bence her yaş, her gebelik ayrı güzel, sağlıkla gelsin tüm bebekler 🤲
Zeynep_Sedat Mayahanim25 ilk oğlumu 26 yaşında ikinci oğlumu 30 yaşında 🙃süpriz kızımı 32 yaşında doğuracağım
ipek-15 29′da hamiş olduğumu öğrendim her şey yolunda giderse 30′umda doğum günü haftamda gelecek inşaallah minnoşum 🫠
Kubradmurat Mayahanim25 İlk oğlumu 20 yaşında kucağıma aldım ikinci oglumuda 23 yaşında doğurdum 3. bebisimide doguracagim inşallah sağlıkla gelir dogduktan 2 ay sonra 24 yaşında olacagim genç anne olarak rabbim hepimizin evladını bizlere bağışlasın anne olmanin yaşı yok bence erken anne olmak çok güzelmiş iyikide erkn anne olmuşum ❤️❤️❤️🙏
2Princess1Mom Mayahanim25 22 yaşımda ilk kızımı kucağıma aldım, şuan 27 yaşımdayım ikinci kızımı bekliyorum. 🥰
Edaaktas2 Gzm122 yaa bende aynı şekilde ağustosun son haftasında kucağıma alacağım inşallah 🙏 eylülün ilk haftası da doğum günüm
Gzm122 Edaaktas2 benimde 14 temmuz doğum görünüyor 26 temmuz da kendi doğum günüm☺️ sağlıkla kucağımıza alalım inşallah❤️