danla2711 gezentianne anladım yanlış biliyormuşum spinal yerine genel anestezi demem gerekiyordu kast ettiğim oydu
eceeelmn Bby21 çok mantıklı zaten tanıyacaklar babalarını bence en çok bizim sesimizi ve babalarının sesini duyuyorlar🙏🏼 tentene temasta çok iyi gelicektir🌸
Papatya_1626 danla2711 spinalde aliyolar ama eşinin panik durumuna gore sogukkanliysa özelde aliyolar
danla2711 Papatya_1626 benim eşim çok duygusal biri🥰 heyecanlandan mutluluktan ne yapacağını şaşırır belki bayılabilir bilee😄
ikibebelianne-M Bby21 kontrolde bile panik atak gecircek gibi oluyor kapıda bekliyor birde doguma girse heralde adam kalpten gider allah korusun 🤦🏻♀️
Papatya_1626 danla2711 benimkide tam tersi aşiri sogukkanli bende panik atak hastasiyim o yuzden esimi istiyorum yanimda beni sakinlestirsin diye😂😂
Yogurtlupilav Bby21 benim eşim girecek, ilk doğumumda da girmişti. Hem onun olması bana iyi hissettiriyor hemde gözlüğümü takıyor gözüme bebeğimi görebiliyorum böylece :)
Esmaaaaaaaaaaa Bby21 şehir hastanesinde yapacağım. Normal doğumda alıyorlarmış eşim girmek istiyor o anı kacırmak istemiyor ama acı çekmene dayanamazsam çıkarım dedi. Duruma göre bakalım