Rafaelli 40+0 kızlar durumlar nasıl, bende ara sıra bır baskı oluyor sonra gecıyor, bırde gecelerı uyuyamıyorum ,dr son 1hafta daha beklememi soyledı gelmezse sunı sancı verıcek, acıklık ya hıc olmazsa sunı sancının ne anlamı kalırkı (((
Mavipatik Rafaelli 40+5te suni ile dogum yaptımm bende 🥲 yaramaz bebisler gelmeyince ne yaparsan yap gelmiyorrlarr bazenn 😅
tansugl37 Rafaelli 40+4 ün çarşamba yatış yapılacak. 2 cm açıklık var 2 haftadır ilerlemedi sancım da hiç gelmedi. Suni bana da verilecek bakalım nasıl olacak. Sancı çekip sezaryene dönmez inşallah. 2 gün içinde de kendi sancım gelir inşallah
Mrclngr 39+6dayız beklemedeyiz tek yaşadığım gece regli ağrısı gibi birşey oldu gündüzde yürürken bel ağrısı
Mavipatik Mrclngr teşekkür ederimm. 3,4 saat kadar bi zorlaması oldu sancının açıklığım yavaş ilerleyip birden arttı o sırada da sancım çoktu onun dışında beklediğim kadarr kötü değildi 🫠
tansugl37 Bu arada o 2 cm açıklık cinsel ilişki sonrası olmuştu. Tekrar cinsel ilişki deneyeceğim. Belki sancım gelir açıklığım ilerler
Mommce tansugl37 ilk gebeligimde 20 25 gün 2 cm açıklıkla gezdim canım. Cinsel ilişki önerdiler banada, ilişkiden 15-20 dakika sonra suyum geldi ve doğurdum.
tansugl37 Ceiydda ilk çatı muayenesi oldum kapalıydı rahim 2 gün sonra ilişki yaşadım ertesi gün mukuslu akıntı oldu nişan geldi açıklık başladı. Ebe arkadaşım önerdi içeri boşalması lazım ama tabi. Sperm içindeki maddeler rahim ağzını yumuşatıp açıyor
Mrclngr Mavipatik ay çok güzel bende suni sancı almaktan çekiniyordum biraz sizi görünce motive oldum
Mavipatik Mrclngr Rafaelli Olumlu düşünün hep kızçelerr kötüye yormayınn 🌸inşallah kolaylıkla alın kucağınıza 🫠
Mrclngr Mrclngr teşekkür ederim canım haklısın 🥰😇amin inşallah bizimde son bir haftamız kaldı bekliyoruz hala