Filizingoo @Cnsyldz Hala yapmadım canım bugünde adet olmadım istedim eşimden akşama belli olur inşallah :)
Talentedmom Filizingoo test yap istersen eğer adet sancısından farklı yaşıyorsan olabilir mesela adete yakın göğüs ağrım olurdu ama bu sefer çok başkaydı hissettim ve hamile olduğumu öğrendim göğüslerde fazla oranda büyüme var mı
Filizingoo @ruzgarmommy @Eslem2112 bende de peygamber sabrı var heralde hala yapmadım 😂 eşim işten geç çıktığı için eczanelere yetişemedi hala adet de olmadım ama var gibi hissediyorum o yüzden sakinim 😂
ruzgarmommy Filizingoo Allah Allah bende merak ettim şuan bize de yazın madem inşallah hayırlısıyla ❤️
Filizingoo @Talentedmom bir türlü nasip olmadı şu test diğer aylarda anında elimde olurdu yok bu ay o test bana gelmiyor 😂 şu an göğüslerime dokununca ağrı ve karıncalanma dışında bir belirtim yok adet ağrım bile yok yarın gecikmemin 4. Günü olucak hayırlısı
Filizingoo @Talentedmom en fazla iki gün gecikiyor canım yani bugün kesin olmam gerekiyordu ama tam tersi beyaz akıntım var
Filizingoo @Cnsyldz yok şaka gibi ama bugünde olmadım akşam eşimin gelmesini bekliyorum test yapmak için.. Akşamda yapsam çıkar değil mi siz daha önce hamilelik yaşadınız mı
Cnsyldz Filizingoo benim 2. Gebeliğim şu an 5 aylık hamileyim. Eğer gebelik varsa her türlü çıkar ama yinede sabah ilk idrarla yapın diyorlar 2 tane aldırın birini eşiniz gelince diğerini gündüz yaparsınız olmazmı🥰
ppmerlina Canım sizin orda eczane yok mu 2 gündür eşimi bekliyorum diyorsun çık sen al kızım aaa valla ne kadar meraksızsın ya 🤣