Simge_gunes Ayseyldz07 18-24 arası diye biliyorum da 18 haftalığım ondan sordum daha olmaz heralde benim
Ayseyldz07 Simge_gunes yani 18 de de yapılıyordur belki ama daha küçük olabilir diye doktorum 21 de yapmıştı canım
Simge_gunes ynzl maşallah canım herşey yolundadır umarım. Allah hepimize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🤲🏻
pkbsr ynzl hayırlı olsun canım detaylı ultrason ne kadar sürüyor zaman olarak ve her zamanki şekilde bakılan ultrasonun daha uzunu mu oluyor benim de az kaldı ama pek bilgim yok açıkçası 🙈
ynzl Simge_gunes evet mailime gönderdiler. Raporda da küçük küçük vardı. Ama devlet hastanelerinde vermiyorlar diye biliyorum
ezoocum Simge_gunes 21. Haftanın sonunda girdim ilk ama doktor bebek biraz küçük hem de arkası dönük dedi bütün gün de dönmedi 24. Haftaya tekrar gün verdi bir de 24. Haftada girdim
Simge_gunes ezoocum bana da 21. Haftada gel dediler ikiz gebelik bakalım hayırlısı artık hepimiz hayırlı haberlerle döneriz inşallah 🤲🏻🤲🏻
Pembe_bulut Simge_gunes 28. Haftaya randevu verildi bana devlet hastanesinde. Bekliyorum daha 8 haftamız var.
2cocuk2kopek Pembe_bulut çok geç yalnız 28 23 den sonra detaylı bakılmıyor gelişimi tamamlandığı için
ErsBegAs Simge_gunes 22+0 cnm ama kalpte bazı yerleri göremedi 24+0da tekrar fetal eko çektirdik biraz daha büyüyünce 🥹🥰