miroscumm Meriveannesi ya abartmayın arada bir iceceginiz bir bardak kola ne yapacak sanki alkolden bahsediyorsunuz biride yazmış sigaradan daha zararlı diye yuh yani
mavideniz9696 miroscumm ne kadar bilgisizsiniz yazık size. Kolanın içindeki maddelerden ve şeker oranından haberiniz var mı sizin? Doktorlardan daha mı iyi biliyorsunuz bir şey olmaz diyorsunuz bu kadar insan yanlış biliyor o zaman
edabolukbasi3 Meriveannesi 15. haftadayım içtim sürekli içmiyorum tabi kısmadım kendimden hiç canım ne isterse yedim abartmamak kaydıyla
Burcin__ Meriveannesi 11+3 günlüğüm henüz hamburger iki kez tükettim. Ama kola asla ve asla içmedim içmemde kola bildiğin zehir zaten kırmızı ete bile döktüğün zaman et morarıyor hele içimizdeki bebişlerimiz henüz su gibi. Sırf bunu düşündüğüm için içmiyorum zaten gebelik şekerimde var tedbirli davranıyorum o yüzden.
Kedilibebekli Dördüncü gebeliğim. Hepsinde kola da kahve de içtim, Fast food çok sevmem ama canım çektiğinde yedim vs hiçbir sorun yaşamadım. Sigara alkol vs olmadıktan sonra çok abartmaya gerek yok diye düşünüyorum arada sırada yenir yani.
Tinkivinkidipsi Meriveannesi 8 aylık hamileyim 1 kez hamburger yaptım evde sanırım 5.aydaydım kola da 3-4 kez içmişimdir 3.trimesterde ve 2de toplam.
Nursemom90 Ben kola falan sevmem içmiyorumda ama karadut özü ve sodayı karıştırınca çok güzel bir içecek oluyor
minnakhanimmm Meriveannesi hamburger yedim mayonezsiz ama cola normaldede icmiyordum zaten sadece yarim bardaktan az fanta içtim. Ayrı zmanda
Bumah Meriveannesi ben 2 3 yudum içtim canım çekti içtikten sonrada demedim iyi ki içmişim yoksa aklımda kalıcaktı