Nilayy95 Meriveannesi yedim içtim az öncede yedim 🥴 iki haftada bir yiyorum gibi hatta. Tabi tavsiye vermiyorum 🙈 ilk gebeliğimdede yemiştim
edabolukbasi3 Meriveannesi 15. haftadayım içtim sürekli içmiyorum tabi kısmadım kendimden hiç canım ne isterse yedim abartmamak kaydıyla
00gkcm Meriveannesi hamburger olarak ya evde yaptım ya popeyes yiyorum çok nadir ama ayda bir gibi kola da bir iki yudum içmiş olabilirim bazen çok canım çekiyor doktorlar diyorki kanser değilsiniz hamilesiniz illaki zararlı şeyden de çok az aşırıya kaçmayacak şekilde tadabilirsiniz diyor herkesin bünyesi aynı değildir benim bi tanıdığım herşeyi yiyip içiyordu hiç kısmıyordu kendini
Gltn_26 Ben yedim içtim çünkü canım istedi böyle asitli asitli durduramadım kendimi kizimdada içmiştim baya ama bi sıkıntı olmadı Şükür
Rare Meriveannesi içtim de yedim de ama ayda iki üçü geçmemiştir yani bu kadar sakınmamak gerek diye düşünüyorum dengeli beslenmeyle dengeleyebiliyorsanız içimiz rahat olsun
Aslihanfindik Valla hamburger bir kere yedim sanırım ama kolayı 4 5 sefer içmişimdir canım çok çektiği için pişman da olmadım rabbim de pişman etmesin yasak koyunca sürekli aklıma geliyordu içtim
Gltn_26 Meriveannesi tam hatırlamıyorum ya şimdiki hamileligimde gazoz içmiştim hamile olduğumu bilmiyodum tiksinmistim bidaha içemem sandim ama 3.aydan sonra baya canım kola geçmeye başladı
Bibebek_2kedi Meriveannesi Hamburger ayda 1 filan yedim ama kola benim zaafım günde 3 bardak içiyorum hergün çok şükür şekerim yok doktorum da sorun etmedi bebişte çok şükür gayet sağlıklı
ozge32-t Hamburger 10 günde bir falan yiyorum kola çok nadir bikaç kez içmişimdir ama ice tea yada ayran tercih ediyorum. Ice tea de ne kadar sağlıklı tartışılır tabi koladan iyidir diye düşünüyorum yine de 🥲
ddefnos Meriveannesi 12.haftadan sonra hamburger yedim bi defa ama kola içmedim hiç 17.haftadayim çok fazla disardanda yememeye çalışıyorum özellikle Salata turu iyi yikandigindan emin olmadığım şeyleri hamburger yiyceksenizde domates ve marul koydurmayin