mavideniz9696 Kader_44 Çok basit internetten bakın nasıl yapıldığını buradan anlatması biraz zor şimdi normal doğum yapacaklara tavsiye ediyorlar açılmayı hızlandırıyor yumuşatıyor
esra34_ Kader_44 evet doğru söylüyor internetten bak görseli dah iyi anlarsın sen kendin de yapabilirsin göbeğin çok şişkin değilse eşin de yarım etse çok daha iyi oldur
Rafaelli Kader_44 2defa altdan muayıne yapıldı 40haftam bitdi daha bende tık yok😀😀 eyer acılma varsa belkı hızlanır oda cok az bir ihtimal, acılma yoksa hic bir kuvvet onu acamaz😀😀😀
Rafaelli Kader_44 heyır 2cı gebelık, ılk gebelık 38de suyum geldıgı ıcın ıcın sunı sancıyla 8saat ıcınde dogum yaptım
Gltn_26 Benimde aynin sizin gibi olmuştu 35 te sancim çıktı yatış verdi düzenli sancı çıkınca hep alttan baktılar açılma varmi diye ama yoktu 38+5 te doğurdum ama doğum başlamadı normalde doktor bebegin karnı küçük dedi suni ile başlattılar
elasevgi Kader_44 canım korkutmak gibi olmasın bilgin olsun diye söylüyorum benlm alttan muayene yapıldıktan 2 gün sonra doğumum oldu ama ben çok kastım kendimi o an ondan bebeği strese sokmuş da olabilirim
elaedafam Kader_44 onun bir ayarı var ve doktor ya da ebe bunu biliyor benim sancım olduğu için 37 de açılmam başladı baktı doktor ve sonrasında nişan geldi şuan 38+4 olduk gelmeyince gelmiyo 3 cm açıklık vardı en son 😂 korkmayın yani
Kader_44 elaedafam diğer gebeliklerimde çok korkardım alttan muayeneden bunda kadının elinden midir hiç bişey hissetmedim zaten
cakethesel Kader_44 En son 35. Haftamda gittiğimde 2.580 gramdı boyuda 48 cm’di.Şimdi 37. Haftama girmeyi bekliyorum randevu alacağım tekrar bakalım kaç olmuş bende merak ediyorum ☺️
Bezelyelerimm Kader_44 bende 36 haftamdan sancım cıktı dıye alttan baktılar hemde kaç kare suan 38+1 deyım