Begm_01 Kader_44 merhabalar aynı gündeyiz benim sancım çıkmamıştı bu hafta cuma gideceğim Bakalm ne olacak
Kader_44 Begm_01 benim çok çıkmadı aslında nst de ama evde ara ara sancılarım oluyor diyince baktılar
Girlmama Kader_44 dedigim gibi 38. haftanin sonunda ciger gelisimi tamamlaniyor 36. haftada ciger gelistiriciletle dogdu bebegim ona ragmen 2 saat yogun bakimda kaldi bari ciger gelistirici yapsalardi
rosatue Girlmama Aslında bunun bebek özelinde olduğu söyleniyor. Hatta benim doktorum 34 haftanın üzerine hiçbir şekilde ciğer geliştirici önermiyor. Ciğer olayı 40 haftalık bebekte dahi minimal bir olasılıkla sorun olabiliyor. %98 civarında 37 haftalık bebekte sorun olmaması bekleniyor istatistiklerde.
Tugceelanaz Kader_44 Alakası yok . Uyarı yaparsa belki başlıyabilir ama açıklık baktı diye doğum başlamaz 🙂
esra34_ Kader_44 36 +5 az değil bı yamdan iyi 2 haftaya anca doğum olur 1 2 santim açılma olsa bile aslında iyi yanı😂😂
Kader_44 esra34_ ay inşallah bir iki haftaya da razıyım 40 ı görmek istemiyorum bunda da zorluyor artık çünkü
Kader_44 rosatue bende öyle düşünüyorum bebeğimin gelişimi şu an iyi belki de o yüzden ciğer geliştirici gerek görülmedi
Tugbad2019 Benimde 38 haftalık çatı muayenesi yaptı nişanım geldi sonra şimdi kesildi doğum yakın mıdır
esra34_ Kader_44 en güzeli 38 de direk doğurmak hem bebek gelişim açısından hem çok agirlasmiyorsun bide 36 diye hatırlıyorum perine masajı öneriliyor ztn açılma kolaylassin diye 34 den sonra ki çatı muayenesi yararlı yani bence 😂
Huzurluanne05 Kader_44 doktorun muayene etmesiyle alakalı değil.saglıkla zamanında gelsin tabi ki.o kadar kolay değil
Kader_44 Tgcbbrdmr 10 güne de razıyım 10 gün sonra zaten 38 haftayı da geçmiş oluyoruz bence gayet iyi bir hafta doğum için inşallah benim de öyle olur
cakethesel Kader_44 Hayır yanlış bilgi.Benimde 33. Haftamda açıklık kontrolü yaptılar hiçbir şey olmadı Allah’a şükür.36+5’im ne sancım oldu ne lekelenmem
Kader_44 cakethesel aynı haftalardaymışız ☺️ bebişinizin kilosu ne kadar acaba ben daha doğru düzgün öğrenemedim doktorların hepsi ayrı bişey söylüyor
cakethesel Kader_44 En son 35. Haftamda gittiğimde 2.580 gramdı boyuda 48 cm’di.Şimdi 37. Haftama girmeyi bekliyorum randevu alacağım tekrar bakalım kaç olmuş bende merak ediyorum ☺️
Minikmucizem06 Ya arkadaşlar ben bu alttan muayene olayını bile duyunca çok kötü oluyorum ilk doğumumda ağlıyordum her seferinde ağlayamadım şimdi sezeryan olucam ama yine de bakarlar mı diye korkuyorum kendimi çok kasıyorum 😔😔
Kader_44 Minikmucizem06 kendini kasınca zaten acıyor gibi his oluşuyor bugün bende o masaya çıkarken çok korktum acıyacak diye gram acımadı muayene eden kişiden kişiye değişiyor bazısı çok sert davranıyor insan korkuyor ister istemez ama korkulacak hiç bişey yok