Eliffffkkkkkk Sule45 Sule45 38 haftalıgim bende hala girmedim özel hastaneye gidiyorum bebeğe ve sizin sikayetinize göre alıyor doktorum
luna27 Sule45 Ben de devlete gidiyorum. Gelecek hafta NST’ye alacak. 31.haftamda yani. Ekstrem bir durum da yok. Niye beni erken alacak ki acaba ? 😂
Limse Normalde 32 galiba ama hamşlelikte bir problem yoksa 34 den sonra diye biliyorum. Benm doktorum 34 ncü haftaya nst dedi en son 30 da gitmiştim
Sule45 Eliffffkkkkkk sanırım her şey şükür normal gittiği için almadı ben hep 32de giren duydum da neden almadığını merak ettim
Eliffffkkkkkk Sule45 bende 32 de gireceğimi düşünüyodum hep ama almadı inşallah öyle olduğu içindir henüz alttan muayene de olmadım bu hafta olacak sanırım o da
Eliffffkkkkkk Sule45 yok henüz bakmadı 38 ya da 39 da bakacağım dedi bebeğim 26inci haftadan itibaren baş geliş 2 haftadır da kanala yöneltmiş başını o yüzden sanırım acele etmiyor
Pinnar7 Haftadayım bebek ters olduğu için halâ bakmıyorlar özele gidiyorum 32 de ultrasonum var ama bilmiyorum bakarlar mı
Anneyiimbenn luna27 bizim burda iki hastane de 32dr alıyor nstye hatta doktora görünmeden nstye giriyorsun sonra muayene oluyorsun
Eliffffkkkkkk feynnur ağrı sancı olunca sanırım benim henüz şiddetli ağrım sancım olmadı yalanci sancım bile çok fazla olmadi
Ceiydda Sule45 kasılma var diye söylersen şikayetlerin vs varsa doktor daha erken bakiyo herhangi bi sorun yoksa 34te bakıyorlar genel.olarak
luna27 Sule45 Valla ben de anlamadım. Doktordan doktora fark var demek ki. Herhangi bir şikayetim de yoktu kasılma vs. Daha yeni yeni başladı şikayetlerim. Doktora söylememiştim yani. Yine de bi dahaki kontrolde NST’ye alacam dedi 🤷