Begum48 Ahsenmira yüz üstü ve istediğim gibi dönebildiğim bir uyku , çiğ köfte, sucuk , burundan nefes alabilmek, rahat ilişkiye girebilmek( yasağım yok ama hareket kısıtlı) Tüm pijamalarım yağ oldu sabah akşam yağladığım için kendimi offf daha bir sürü şey işte 🤭
CoolMamaMode Ahsenmira sucuk, beyaz ekmek, tereyağ,patates kızartması , kokoreç , yüzüstü yatmak , makarn. Krep 😂🥹🥹 ne çok şey varmış 🙈 hamileliğimi çoook seviyorum ama bunları da çok özledim 😅
Eliferimm Ahsenmira Benimki doğunca daha çok bozuldu şuan 2,5 yaşında kızım 7 aylık da hamileyim. Oğlum doğunca nasıl olurum düşünmek bile istemiyorum şuan 🤨
EsmanurTorun Ahsenmira bende kesinlikle sırtımı kütletmek eşimin işten gelmesini beklerdim kdbssjsj aşeriyorum resmen Birde doyasıya cips yemek şimdi de yiyorum aslında ama çok az o yüzden keyif alamıyorum 😅
Melickaya Phyloo öyle de ben yinede güvenemiyorum. Kola mesela içinde boya ve yararlı olmayan asitler var, cipste de yağ oranı fazla ve çeşitli koruyuyucular mevcut çin tuzu vs
Phyloo Ahsenmira dokuz ay kola içtim cips yedim günde üç kere nescafe içtim hiçbir şey olmadı gayet sağlıklı doğdu ve büyüdü.
Phyloo Melickaya sen bilirsin herkesin kendi kararı ben yedim içtim dokuz ay sürekli ikimizde saglıklıyız 🤷♀️