HiravEmir Zeynepow yalan çıktı bende ilk üç doğum erkek gibi göründü ama ilk kız ikinci erkek oldu şükür 🙏🙏🙏
ertonunannesi23 Zeynepow ay yüzük testi yaptım bıçak makas tuz falan yani bunların hepsini baskalari yaptı bana haberim olmadan kendim yüzük testi yapmıştım. Hepsi kız çıktı zaten herkes kız diyordu bir tek erkek hisseden bendim . Bebişim erkek 🥲🤣
ertonunannesi23 Zeynepow 9-11. Haftalarda ultrason görüntüsunu buraya atmıştım burda iki kişi erkek demişti. Yine başka tanıdigiminkini de atmıştım ona da çoğu kişi erkek dedi oda doğru çıkmıştı
Rare Zeynepow benim hep ileri geri giderdi kim yaparsa yapsın bu da erkek demekti ama kızım oluyor yani inanmayın
ipek63yldz_ Zeynepow Benim evde denemediğim bişey kalmamıştı kuzum 🤭 Yüzük Tesbih karbonat 😂 internetten çin takvimi Rus takvimi kan yenileme testi 😂 Düşün parayla bile baktırdım cinsiyete o derece merak ettim tabi ikinci gebelik 🤭😂 İlk gebelikte bilmiyorum direk hissetmiştim onda öyle merakım yoktu hangisi olursa olsun rabbim hayırlısını versin diyorduk 🤲🏻 Şimdi o erkek olunca kız inşallah olur dedik rabbimda hayırlısı ile inşallah nasip edecek . Yaptığım hepsinde kız cıkmıştı bir yanlışım yoksa bu tek sayı cift sayıda erkek cıkmıştı burdan biri yapmıştı bana . Doktorumuz %80 kız dedi bakalım bu kontrolde tam belli eder şuan 12+3 olduk 🤲🏻 Yani hurafeler aslında ama bazen dogru çıkabiliyor bence 🤭🤭
Zeynepow ipek63yldz_ benim de iki kızım var 🥰 Bir oğlum olmasını istiyorum. Yüzük testinde erkek çıktı. Tabi Allah bilir ama ben istiyorummm 😂
Pamiramsi Zeynepow yüzük, tuz, idrar, kese şekli, kesenin rahimde durduğu yer vs kep kız diyordu. Bir tek Çin takvimi erkek diyordu 😂 Kızım oluyor ☺️
oglussannesiiii tahamommy burda bi kadın detaylı ulturasona girmesine rağmen 39. Haftaya kadar kız biliyormuş 39. Haftada sancısı olmuş erkek olduğunu öğrenmiş hiç belli olmuyor vallaha Allaha emanet gidiyoz😂😂
tahamommy oglussannesiiii başıma gelicek diye çok korkuyorum djjashs en iyisi herşeyi cinsiyetsiz almak sanırım 😅
Zeynepow oglussannesiiii erkek deyip kız çıkması olabilir de, kız deyip erkek çıkması biraz şaşırtıcı. 🥰
deryakrgz Zeynepow beş kere denedim beş kere kız çıktı. 15+3 de doktora gittim kıza benziyor bir hafta sonra tekrar gel dedi. 16+0 da gittim kız denildi. 17+3 de enfeksiyon için gitmiştim doktorum yine bebeğin duruma bakıp cinsiyeti söyledi. Yine kız artık kabulenin dedi eşim ve ben kız bebeği çok istediğimiz için hala ikna olmadık ayrıntılı ultrasonu bekliyoruz 😂😂
Zeynepow deryakrgz Bizim de iki kızımız var haliyle bir oğlumuz olmasını istiyoruzz 🥰 yüzük testinde erkek çıktı. Allah’ın izni ile gerçektir inşallah 😂😂 Ne bileyim hangisi yoksa insan onu istiyor
ozwoman Zeynepow ben sanırım makas bıçak olayı tuz olayı yüzük olayı tesbih birde anahtar vardı galiba hepsini denemiştim hepsinde erkek çıktı sonuç kızımız oluyor 😁
Pembe_bulut Zeynepow yüzük testim tuttu benim. Yastık altına bıcak-makas testi de doğruydu 🤣 karbonatın içine idrar dökünce köpürmedi bu da kız demekmiş tüm cinsiyet testleri tuttu bende 😅
ipek63yldz_ Zeynepow İnşallah gönlünce olur herşey canım 🤲🏻🤲🏻 Hayırlısı ile 10-11 haftada belli eder ne oldugu ama bazen hurafeler cıkabiliyor bence 🤭 Hani derler ya fala inanma falsızda kalma buda öyle birşey ya 🤭🤭