Gizem-1009 Merhaba kızlar bebeğim 3 aylık süttüm yetmiyor kilo alımı hiç yok hipp mama kullandım gaz çok yaptı bebelac gold kullandım kokusu bi tuhaf geldi hepsi mi öyle bilmiyorum başka hangi mama kilo aldırır
Girlmama Gizem-1009 bunu aslinda burdaki annelere degil de bebegin domtoruna danismalisiniz bizim domtorumuz aptamil onerdi onu kullaniyoruz cok cok iyi kilo alimi gaz falan da yapmadi
Nazsuuu Gizem-1009 her mamanın kokusu farklı Aptamil kullandm hiç kilo almadi ve çok kusuyordu doktor beblac kullan dedi ben Gold kullandm 6 aylık en son 8 kiloydu şuan bilmiyorum
Nazsuuu Gizem-1009 canım her bebeğin gelişimi de aynı değil en iyisi doktora sormak benim bebekte reflü vardı doktor o yüzden bebelacn reflü mamalainj yazdı ama bulamadık iyiki Gold kullandm memnun kaldım
269522 Gizem-1009 golden goat kullandım oğlum da önce aptamil sonra hipp almıştım ama memnun kalmadım hipp den golden goat övülüyor çok diye aldım çok da memnun kaldım hep onu kullandım
Sevinc44 269522 @Gizem-1009 Hipp marka içinde Palm yağı var diye biliyorum. y.dısında yasiyorum bu yüzden tercih etmiyor çoğu kişi. İçerik ve besleyicilik açısından en çok aptamil pronutra ve aptamil Bio pre diye bi serisi var onları tercih ediyorlar.
Bnguuu_102 Gizem-1009 sütünü arttırmayı denedin mi ? Sağım yap bol bol ve Bestlak damla Evvahe doğal süt arttırıcı Hurma incir Bunlar çok güzel süt arttırıyor mutlaks tavsiye ederim az daha dayansan sonra ek gıdaya grçersiniz zaten brnce mamadan önce sütünü arttırmaya yönelik çalış 🌸
Bnguuu_102 Gizem-1009 sen dediğim damlayı mutlaka al bestlak 1 hafta boyunca günde 4 olarak kullan inan faydasını göreceksin